Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργώντας την τάση να βλέπουμε με μια πιο αισιόδοξη νότα τα πράγματα και τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο.

Η ανάγκη να ασχοληθούμε με κάτι το οποίο θα μας δώσει χαρά και θα δυναμώσει την πίστη μας θα οδηγεί τα βήματά μας. 

Αναλυτικά τα ζώδια...


Για τους Κριούς, μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες γιατί είναι μια ημέρα που χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερη ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση. Βρείτε την άνεση που ζητάτε μέσα από μια δημιουργική κατάσταση και εξετάστε τα πράγματα με μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση.

Για τους Ταύρους, καταστάσεις σας φέρνουν σε επαφή με βαθύτερες σκέψεις και νοήματα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν στα επόμενα βήματα που σκέφτεστε να κάνετε. Ένα είδος μετασχηματισμού και απελευθέρωσης μπορεί να λάβει χώρα αν αφεθείτε στη ροή.

Για τους Διδύμους, μπορείτε σήμερα να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας και να περάσετε όμορφα. Αφεθείτε στην ροή και είναι σίγουρο πως θα έρθουν λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν εμπόδια μεταξύ εσάς και όσων νοιάζεστε.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σταθείτε στην ουσία των πραγμάτων αποφεύγοντας τα πολλά λόγια και τις λεπτομέρειες. Καθημερινές υποχρεώσεις ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας γιαυτό θα πρέπει να είστε πρόθυμη/ος και με διαλλακτική διάθεση.

Για τους Λέοντες, είναι σημαντικό για εσάς να διασκεδάσετε μέσα από ένα δημιουργικό εγχείρημα που ασχολείστε αυτή τη στιγμή. Να πάρετε ικανοποίηση και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκουραστείτε και θα ανατροφοδοτηθούν οι δυνάμεις σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα οργανώστε το πρόγραμμά σας κατά βούληση και όχι τόσο βάσει των τρεχόντων υποχρεώσεων. Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και με ότι μπορεί να σας αναζωογονήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα είναι σημαντικότερο και πιο ωφέλιμο να ακούτε παρά να μιλάτε γιατί οι πληροφορίες που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Η διαθεσιμότητά σας σε προτάσεις που γίνονται μπορούν να σας δώσουν νέες εμπειρίες γιαυτό μην αρνηθείτε προσκλήσεις.

Για τους Σκορπιούς, η δημιουργία προσωπικών αξιών είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είναι μια ιδιαίτερη διεργασία για εσάς και αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία να εξετάσετε εκ νέου αυτόν τον τομέα. Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει, μέσω των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων σας, να φέρετε εις πέρας και να ολοκληρώσετε εγχειρήματα τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την πορεία και την εξέλιξή σας.

Για τους Τοξότες, χτες και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να βρείτε νέους τρόπους αυτό-έκφρασης και δημιουργίας. Σας δίνει την εύνοια να δείτε τα πράγματα από όλες τις πλευρές, με αισιοδοξία, βοηθώντας να κάνετε ενέργειες προς την αυτονομία σας.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί από χτες να έχετε μπει σε σκέψεις ή να νιώθετε πως έχετε με κάποιον τρόπο επιβραδύνει το βήμα σας ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη πριν επιταχύνετε προς νέους στόχους και ανεκπλήρωτα όνειρα που έχουν μπει στο χρονοντούλαπο το προηγούμενο διάστημα για διαφορετικούς λόγους.

Για τους Υδροχόους, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και εσείς με σεβασμό και υπευθυνότητα μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό που σας ζητούν. Στόχοι, επιδιώξεις και επαγγελματικοί προσανατολισμοί αναπροσαρμόζονται και αναπτύσσονται δημιουργικά.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να αναγνωριστούν τα επιτεύγματά σας είναι έντονη αυτή τη στιγμή και ο λόγος είναι κυρίως η επιθυμία σας για δομή και σταθερότητα. Μείνετε στην κατεύθυνση η οποία υπόσχεται τα παραπάνω και με την προσαρμοστική σας διάθεση είναι σίγουρο πως θα πετύχετε αυτό που προσδοκάτε.

astroguide.gr