Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Αιγόκερω οπότε η ενέργεια της ημέρας παίρνει διαφορετική απόχρωση, περισσότερο στιβαρή και η ανάγκη να οριοθετήσετε τα πράγματα θα είναι έντονη. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και απέναντι από τον Ποσειδώνα  οπότε το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο. Ωστόσο μπορείτε να προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, η σημερινή ώθηση είναι να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα και συνεργασίες σε όλους τους τομείς. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την διπλωματική σας ικανότητα και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Ακόμη καλύτερο θα ήταν να ξεκουραστείτε λόγω της ημέρας.

Για τους Ταύρους, σήμερα ασχολείστε με καθημερινές δραστηριότητές σας και τα τρέχοντα. Υπάρχει η εύνοια να βάλετε μια σειρά ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος εκεί που βλέπετε πως ένα εμπόδιο εμφανίζεται μπροστά σας. Αφήστε σημαντικές ενέργειες για το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Για τους Διδύμους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία λόγω της ημέρας να ξεκουραστείτε από τις καθημερινές σας δραστηριότητες και καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείτε. Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα μπορέσετε πιο εύκολα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία χρειάζονται τακτοποίηση.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε αφορά τις συνδέσεις σας έρχεται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες. Σήμερα καλό θα είναι να μην δώσετε πολύ σημασία και να ξεκουραστείτε με όποιον τρόπο μπορείτε. Αφήστε σημαντικές δράσεις για μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Για τους Λέοντες, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με εσάς και τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Καλό θα είναι να δράσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε και να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Παρθένους, η ημέρα προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ευχαριστεί και να απομακρυνθείτε από τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Δώστε την ενέργειά σας μόνο σε κάτι που μπορεί πραγματικά να σας ξεκουράσει και να σας γαληνέψει.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα ήταν καλό να δράσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε κάνοντας πράγματα με δική σας πρωτοβουλία. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσουν και οι άλλοι ή να συμφωνήσουν μαζί σας. Δείτε τα πράγματα από την δική σας οπτική και σεβαστείτε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

Για τους Σκορπιούς, είναι λογικό να έχετε προσδοκίες από τους άλλους μιας και εσείς εκ φύσεως βάζετε όλη την ενέργειά σας για να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Ωστόσο, σήμερα ειδικά, δράστε περισσότερο αυτόνομα και μην ασχοληθείτε με το τί κάνουν ή δεν κάνουν οι άλλοι.

Για τους Τοξότες, θέματα αξιών σας απασχολούν σήμερα είτε αφορούν υλικά είτε συναισθηματικά ζητήματα. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Αφήστε οποιαδήποτε σημαντική ενέργεια για μετά τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη μπήκε στο ζώδιό σας φέρνοντας μαζί ένα μεγάλο ποσοστό ενέργειας για να κάνετε πράγματα που θέλετε. Ωστόσο, αυτή είναι μια προσωπική δυναμική για εσάς, οπότε θα πρέπει να δράσετε περισσότερο αυτόνομα, χωρίς να έχετε απαραίτητα προσδοκίες από τους άλλους ανθρώπους.  

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να κατεβάσετε τους τόνους και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας ξεκουράσει λόγω της ημέρας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και οργανωθείτε να δώσετε την δυναμική σας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Σημαντικά πράγματα θα μπορούν να ευδοκιμήσουν ευκολότερα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά. Συναντήστε φίλους και ανθρώπους που μπορείτε να μοιραστείτε κοινά πράγματα. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία λόγω της ημέρας και να γεμίσετε με ενέργεια.

astroguide.gr