Ο πιο δημοφιλής πλανήτης ο Ερμής αρχίζει την ορθόδρομή του κίνηση στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 11/6. Οι ρεαλιστικές προσδοκίες είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης διέλευσης στον ουράνιο θόλο και ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο θα σας βοηθήσει να κάνετε σκέψεις και να αντιληφθείτε τα μηνύματα που ήρθαν κυρίως τις 3 προηγούμενες εβδομάδες με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια πολλά γεγονότα μαζεμένα τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένη/ος με τους στόχους σας και όλα θα μπουν σε μία σειρά σιγά σιγά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, ο Ερμής ανάδρομος σας ώθησε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας με κέντρο την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Τώρα σε ορθή φορά θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε αυτούς τους τομείς και να δημιουργήσετε περισσότερο σταθερές βάσεις σε κάτι που σας ενδιαφέρει.  

Για τους Ταύρους, ιδανική περίοδος για εσάς μέχρι 11 Ιουνίου με τον Ερμή στο ζώδιο σας, η οποία ενέργεια θα λειτουργήσει βοηθητικά σε πολλούς τομείς, αλλά κυρίως σε ότι αφορά την προβολή και την εικόνα σας προς τα έξω. Οι προηγούμενες 3 εβδομάδες σας έβαλαν σε σκέψεις ωστόσο είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς και επιτεύξιμο σε αυτή την συγκεκριμένη περίοδο.   

Για τους Διδύμους, ο Ερμής σας έβαλε σε σκέψεις τις προηγούμενες  εβδομάδες αλλά το σκηνικό θα αλλάξει μέχρι 11 Ιουνίου, βοηθώντας σας να εστιάσετε καλύτερα σε τομείς που μπορείτε να οικοδομήσετε περισσότερο σταθερές βάσεις για το μέλλον σας. Μία χρονική στιγμή να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας βάσει τις πραγματικές επιθυμίες αλλά και ανάγκες σας.   

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Ταύρο μέχρι 11 Ιουνίου σας βοηθά μέσω της διαίσθησής σας να έρθετε σε καλύτερη επαφή με την υλική υπόσταση των πραγμάτων γύρω σας. Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να προσθέσετε την αντικειμενική ματιά και προοπτική, ώστε να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός και γειωμένη/ος. Εφαρμόστε ότι αποκομίσατε τις 3 προηγούμενες εβδομάδες.  

Για τους Λέοντες, η περίοδος μέχρι 11 Ιουνίου που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου δεν θα είναι εύκολος ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την καριέρα σας ωστόσο αυτή η δυναμική θα είναι κατευθυνόμενη προς έναν στόχο καθοριστικά επιτεύξιμο. Αυτό συνεπάγεται πως όσα εμπόδια και αν συναντήσατε τις προηγούμενες 3 εβδομάδες είναι σίγουρο πως θα πάρετε ικανοποίηση και προσωπική χαρά μέχρι το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου.  

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας μία περίοδο εποικοδομητική και δομημένη, μέχρι 11 Ιουνίου. Η δημιουργία και ανάπτυξη μίας ασφαλέστερης κατάστασης θα είναι ευκολότερη και η ενέργεια του συγκεκριμένου πλανήτη θα διευκολύνει οποιαδήποτε διαδικασία χρειαστεί να κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση. Πήρατε αρκετές πληροοφορίες τις προηγούμενες 3 εβδομάδες ώστε να κινηθείτε πιο σωστά και αποτελεσματικά τώρα.    

Για τους Ζυγούς, ο στόχος με τον Ερμή στον Ζυγό μέχρι 11 Ιουνίου είναι να κάνετε τα πράγματα με απλότητα και με ηρεμία όποιο και να είναι το κόστος. Η περίοδος των 3 προηγούμενων εβδομάδων σας έδωσε την ευκαιρία να δείτε ακόμη πιο αντικειμενικά τα γεγονότα και τα δεδομένα. Τώρα μπορείτε να λειτουργήσετε πιο ρεαλιστικά όπου η ανάπτυξη και η επέκταση μπορεί να λάβει χώρα.

Για τους Σκορπιούς, κάποιες έννοιες θα γίνουν πιο κατανοητές με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι 11 Ιουνίου δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες να λειτουργήσετε πιο ήσυχα και περισσότερο υπομονετικά. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες ήρθαν στο προσκήνιο μιας και η ενέργειά του έδωσε τη δυναμική του απέναντι από το ζώδιό σας τις προηγούμενες 3 εβδομάδες, αλλά έγινε με στόχο την συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια και σιγουριά.

Για τους Τοξότες, νέες ιδέες και σκέψεις μπαίνουν σε δράση με τον Ερμή στον Ταύρο 11 Ιουνίου κυρίως σε καταστάσεις που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Οι ευκαιρίες να γειώσετε και να οργανωθείτε κατάλληλα βάσει των περιστάσεων δεν θα λείψουν χωρίς να μειωθεί στο ελάχιστο η αποτελεσματικότητά σας. Πήρατε αρκετά μηνύματα τις προηγούμενες 3 εβδομάδες.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρίες έρχονται με τον Ερμή στον Ταύρο μέχρι 11 Ιουνίου για να εμπλουτίσετε με μεγαλύτερη θέληση, δύναμη και κίνητρο τα εγχειρήματα και δημιουργήματά σας. Μία περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να νιώσετε χαρά ακόμη και μέσα από απλά πράγματα, ακόμη και μέσα από μικρές αλλά πολύ σημαντικές στιγμές. Αφήστε πίσω ότι σας έδειξε η ανάδρομή του πορεία τις τελευταίες 3 εβδομάδες πως δεν αξίζει να είναι μέρος της ζωής σας.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στον Ταύρο αναζητάτε μεγαλύτερη ησυχία στην ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια κάνοντας πράγματα τα οποία θα διευκολύνουν αυτή την διαδικασία. Είναι αλήθεια πως οι τελευταίες 3 εβδομάδες που ήταν ανάδρομος έφερε προκλήσεις ωστόσο το σκηνικό αλλάζει μέχρι 11 Ιουνίου προς το καλύτερο και μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που κάνατε μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα της ανάδρομής του πορείας.  

Για τους Ιχθύες, πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσει ο Ερμής στον Ταύρο να δώσετε σε ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα. Μέχρι 11 Ιουνίου θα δοθεί η ευκαιρία να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες, να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά από τα βήματα που κάνετε. Εκμεταλλευτείτε ότι γνώση αποκομίσατε τις τελευταίες 3 εβδομάδες.