Αιγόκερε, Δευτέρα μεν, αλλά εσύ σκέφτεσαι ήδη τι θα κάνεις το επόμενο weekend


Κριός

Οι υποχρεώσεις δουλειάς και καθημερινότητας είναι στο forefront της Δευτέρας σου, ωστόσο με κατάλληλη οργάνωση και «λειτουργική» ρύθμιση του στρες μπορείς να αποδώσεις σχεδόν «άριστα».

Ταύρος

Οι «ποιοτικότερες» επιλογές στην διαχείριση των προσωπικών σου σχέσεων προϋποθέτουν και προηγούμενο «εσωτερικό consensus» για το τι έχει τελικά μεγαλύτερη αξία στη ζωή σου: το να φαίνεσαι ή το είσαι καλά;

Δίδυμοι

Από ενεργειακής άποψης «ρεταρεις» αρκετά ή μπορεί απλά να χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο και ξεκούραση, αν και το μυαλό σου «τρέχει» σε πρακτικά ζητήματα του σπιτιού, οικογένειας, της δουλειάς κ.λπ. 

Καρκίνος

Πολυάσχολη η Δευτέρα σου, σε θέλει «στις επάλξεις» σχεδόν στο σύνολο της, ωστόσο νιώθεις σαν να μη μπορείς να συντονίσεις ακριβώς σκέψεις και δράσεις. Μην το παρακάνεις πάντως με την καφεΐνη, just in case.

Λέων

«Μηδενί συμφοράν ονειδίσεις, κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον» λέει ο Ισοκράτης. Κοινώς, απόφυγε να περιγελάσεις/ κοροϊδέψεις έστω για πλάκα αυτό που περνάει ο διπλανός σου, γιατί... karma is a bitch. 

Παρθένος

Η προσπάθεια να «κλειδώσεις» απαιτήσεις και ανάγκες των γύρω σου προς το πρόσωπο σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη στρατηγική. «Παίξτο» καλύτερα x και βλέπεις.

Ζυγός

Σε έχει πιάσει μάλλον «τεμπελίτιδα» Δευτεριάτικα και δεν έχεις όρεξη για να συγκεντρωθείς στην «to do» list της ημέρας. Ίσως πάλι είσαι στην ηλικία που διαβάζεις για εξετάσεις και...ζορίζεσαι όσο να πεις.

Σκορπιός

Με αρκετά θετικό disposition η Δευτέρα, «τα πάει καλά» με δημόσιες σχέσεις, κοινωνικότητες και συμμετοχή σε ομαδικά πρότζεκτς στη δουλειά. «Φτου-φτου» δηλαδή.

Τοξότης

«Oldie but goodie» η διαπίστωση πως όταν δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, μπορεί είτε να κουραστείς περισσότερο ή και να τα σκ@τ&σ€ις ενδεχομένως. Στα επαγγελματικά εν προκειμένω.

Αιγόκερως

Δευτέρα μεν, αλλά εσύ σκέφτεσαι τι θα κάνεις το επόμενο weekend, τσεκάροντας στο ιντερνετ κοντινές παραλίες που δεν έχεις επισκεφτεί αλλά και την πιθανότητα για ένα «πέρασμα» από το Bocas Meze για γαρδούμπα γαρίδας και αλλά φοβερά μεζεδάκια. 

Υδροχόος

Με πιο συναισθηματική διάθεση today, θέλεις λίγο παραπάνω χρόνο για τον εαυτό σου και μόνο και αν δεν σου βγαίνει, «τσουπ», να τος και ο χειρισμούλης. Απλά και εύκολα.

Ιχθύες

Το τι θέλουν οι άλλοι είναι ίσως πιο «σημαντικό» απ’ ότι θέλεις εσύ σήμερα, ή έτσι τουλάχιστον θέλουν να σε κάνουν να πιστέψεις. Έχε καλού-κακού και τις «επιφυλάξεις» σου...

 athensvoice.gr