Μήνυμα νίκης στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου μετέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς στην πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού, στο Αθλητικό Κέντρο “Αποστόλης Καρακούσης”, παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τέως δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου. 

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "στο Αθλητικό Κέντρο “Αποστόλης Καρακούσης” ο Νίκος Σακκάς έδωσε το σύνθημα για τη νικηφόρα πορεία μιας ομάδας που από το 2013 οδήγησε τον Δήμο Τρικκαίων στην πρωτοπορία, στην καινοτομία, στην προσφορά, στη δημιουργία.

Και τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων τη σημασία της ενότητας που “αποδείχτηκε μία φορά όταν οι συνάδελφοί μου δημοτικοί σύμβουλοι με εξέλεξαν Δήμαρχο με τη μέγιστη πλειοψηφία, αλλά αποδεικνύεται δεύτερη εδώ, σήμερα, από όλους και όλες εσάς, παλαιότερους και νέους υποψήφιους και υποψήφιες”.

Ο κ. Σακκάς μίλησε για την παρακαταθήκη του Δημήτρη Παπαστεργίου, για τα έργα που υλοποιούνται στην πόλη και τα χωριά, τη συνέχισή τους με σαφές πρόγραμμα, το νέο όραμα για τον Δήμο Τρικκαίων, τη σύγχρονη πόλη, τις υποδομές, την κοινωνική μέριμνα.​

Ο συγκινημένος Δημήτρης Παπαστεργίου μετέφερε το ίδιο μεγάλο μήνυμα της Νίκης, της Ενότητας, της Δημιουργικής Πορείας για τον Δήμο Τρικκαίων. Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μίλησε για το έργο που έγινε κι αυτό που συνεχίζεται, για την ομάδα που δημιούργησε νέα εποχή στον Δήμο Τρικκαίων, με συνεργασία, με όραμα, με ενότητα. Οπως ακριβώς και τώρα, με τον Νίκο Σάκκα Δήμαρχο Τρικκαίων και στις 8 Οκτωβρίου​

Τα μέλη της “Επανεκκίνησης” απέδειξαν ξανά ότι ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει δυναμικά, ότι ο συνδυασμός προχωρά μπροστά, με Ενότητα, με Συνέχεια, για μια νέα Νίκη, για τα Τρίκαλα και τα χωριά στα Καλύτερά τους!"