Συνάντηση πρόκειται να γίνει σήμερα το απόγευμα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, προκειμένου να συζητηθούν τα διαδικαστικά της διεξαγωγής debate, ενόψει του Β΄γύρου των Περιφερειακών Εκλογών της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη του Κ.Αγοραστού, συνεργάτες του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού τηλεφώνησαν στους συνεργάτες του κ. Κουρέτα για να προγραμματιστεί συνάντηση σήμερα το απόγευμα ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά του επικείμενου debate. Μόνο με θεσμικές συζητήσεις και όχι με διαρροές στον τύπο μπορεί να πραγματοποιηθεί ένας δημόσιος διάλογος όπου ο καθένας θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του για την Θεσσαλία ώστε οι πολίτες να κρίνουν ποιος είναι ο καταλληλότερος την προσεχή Κυριακή. 

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Κουρέτας απηύθυνε πρόσκληση για δημόσιο διάλογο στον Κώστα Αγοραστό, την οποία ο νυν Περιφερειάρχης αποδέχθηκε και στη συνέχεια ο κ.Κουρέτας πρότεινε την διεξαγωγή του στην ΕΡΤ. 

trikalaenimerosi.gr