Και ξαφνικά, μία ακόμη πολιτιστική εκδήλωση ξεπήδησε από τον Δήμο Τρικκαίων, διότι είναι γνωστό πως είναι «μανούλα» στις πανηγυρικές βραδιές. Τα «Φαλώρεια 2023» στη Μεγάρχη!  Είναι η πρώτη τους φορά και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν εκείνες οι λεπτομέρειες που δίνουν την εξήγηση της δημιουργίας τους. Μάλιστα, στην διοργάνωσή τους εμπλέκεται και το e-trikala, κι ενώ πρόκειται για μία μόνο βραδιά με παραδοσιακή μουσική κι ας παραπέμπει ο τίτλος τους σε πολλές βραδιές. 

Από την πλευρά του ο Δήμος Τρικκαίων στην επίσημη ανακοίνωσή του για τα «Φαλώρεια 2023», (λες και υπήρξαν του 2022!), αναφέρει τα εξής:

Με μια μεγάλη λαϊκή παραδοσιακή συναυλία από τον Γιώργο Πάγκαλο ενεργοποιούνται οι εκδηλώσεις με τον τίτλο «Φαλώρεια» στη Μεγάρχη. Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του χωριού, η ομάδα «Δόξα» Μεγάρχης διοργανώνει την εκδήλωση που περιλαμβάνει ερμηνεία γνωστών τραγουδιών από τον Γιώργο Πάγκαλο, που ήδη έχει κατακτήσει τους φίλους του καλού λαϊκού και παραδοσιακού τραγουδιού, συνοδεία φαγητού.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων και της e-trikala ΑΕ, με γενική είσοδο 5 ευρώ, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται φαγητό και ποτό που θα υπάρχουν στον χώρο.

Δηλαδή, η ποδοσφαιρική ομάδα της Μεγάρχης διοργανώνει την εκδήλωση, για την οποία υπάρχει εισιτήριο 5 ευρώ και όσα χρήματα θέλει ο καθένας από κει και πέρα να ξοδέψει για να φάει και να πιεί! Δηλαδή, τίποτα δεν είναι δωρεάν, στο πλαίσιο μιας ανοικτής εκδήλωσης για τον λαό όπως συνηθίζεται πολλές φορές από τους Δήμους.

Άρα μπορεί να υποθέσει κανείς, πως ο Δήμος και η e-trikala εμπλέκονται στην διοργάνωση στηρίζοντας την «Δόξα» Μεγάρχης, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά και να προβεί στη συνέχεια στις απαιτούμενες μεταγραφές, έτσι ώστε να χτυπήσει το Champion το League!  Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, αν σκεφτούμε πως γενικότερα η Θεσσαλία ουδέποτε είχε εκπροσώπηση στο κορυφαίο σαλόνι της ποδοσφαιρικής Ευρώπης!

Να που ήρθε η μεγάλη στιγμή! Α ρε Μάντσεστερ Σίτι, δεν ξέρεις τι σε περιμένει…