Η ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων συμμετείχε στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από την Α.Ε.Α.Ε. και συμμετείχαν 15 Δ/νσεις Αστυνομίας κατάφερε να προκριθεί στο final 4 που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη κατακτώντας την 4 θέση.

Για την συμμετοχή μας στην διοργάνωση οι παίχτες και οι προπονητές της ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστράτηγο κ. Αστεριο Μαντζιωκα, τον Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Δ κ. Μήτραινα Δημήτριο, τους Υποδιευθυντες της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων Α/Υ κ. ΚΑΠΠΑ Αθανάσιο και Α/Υ κ. Αγραφιώτη Αλέξανδρο που στάθηκαν δίπλα μας. 

Οι τρεις τελευταίοι άλλωστε συμμετείχαν και ενεργά ως παίχτες.

Ευχαριστούμε τους διοικητές των υπηρεσιων για την διευκόλυνση που μας παρείχαν.

Ευχαριστούμε τον δήμο Μετεώρων και τις ομάδες Πύργου, Πυργετού, Μετεώρων, ΑΕΚ Σαραγιων και Αγίου Οικουμενιου για την παραχώρηση των γηπέδων για τους αγώνες και τις προπονήσεις της ομάδας μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που συνέδραμαν για την συμμετοχή μας: Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων, Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας, ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ ΕΠΕ (φάρμα Μαραβα-Κουτσικου), πρατήριο υγρών καυσίμων thermoil service (Κατσιακος-Συνατοικας ), κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών Κολτσίδας Απόστολος, την κάβα ποτών Τσίνας και την επιχείρηση ανταλλακτικων Χριστάκος Αιμίλιος -Αθανασιος.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία!