Δεν κατέβηκε η ομάδα του ΑΟΤ το απόγευμα της Κυριακής 1 Μαΐου για την τελευταία αγωνιστική, όπως ήταν αναμενόμενο τις τελευταίες μέρες, καθώς δεν συμπλήρωναν 11 παίκτες λόγω της αποχώρησης πολλών που παραμένουν απλήρωτοι

Η ομάδα συνεχίζει στη Γ΄Εθνική με τα τωρινά δεδομένα του υποβιβασμού, ενώ αβέβαιο παραμένει το μέλλον καθώς κανείς δεν ξέρει ποια διοίκηση θα ανασυντάξει την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Με την ολοκλήρωση σήμερα της κανονικής διάρκειας της Super League 2, πλέον απομένουν τα μπαράζ των πρωταθλητών ώστε να πέσει η αυλαία της χρονιάς.

Ο Λεβαδειακός που πήρε τον τίτλο στο Νότο και η Βέροια στο Βορρά θα συγκρουστούν στις 8 και 15 Μαΐου και ο νικητής θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Ο χαμένος θα έχει ακόμη μία ευκαιρία μέσω του νέου μπαράζ που θα προκύψει με τον 13ο της Super League 1 (22&29/5).

Από εκεί και πέρα Πιερικός, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου υποβιβάστηκαν από το Βόρειο Ομιλο στη Γ' Εθνική, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη στο Νότο με Αστέρα Βλαχιώτη, ΑΕ Καραϊσκάκη, Ρόδο, Ζάκυνθο.

Στο «μέτωπο» της ουράς τα δεδομένα θα αλλάξουν στο Βόρειο Ομιλο εάν ο Απόλλων Λάρισας δεν διευθετήσει μέχρι τις 4/5 που έχει διορία ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες που έχει και για αυτό του επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών. Εάν το πράξει τότε θα μείνει και υποβιβάζεται ο Πιερικός, σε διαφορετική περίπτωση θα πέσει εκείνος και η ομάδα της Κατερίνης θα παραμείνει στην κατηγορία.

Γ.Τ. trikalaenimerosi.gr