Με την μεγάλη προσέλευση στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με κεντρική ομιλίτρια την Γραμματέα της Κ.Ε Ράνια Σβίγκου. 

Την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην υποδοχή των νέων μελών άνοιξε με ομιλία του ο βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί ξανά την εξουσία.

Η Ράνια Σβίγκου μιλώντας στη συνέχεια εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, επισημαίνοντας την επείγουσα ανάγκη για πολιτική και κοινωνική αλλαγή, για να σταματήσει η καταστροφή που προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Στη μαζική και αγωνιστική εκδήλωση υποδοχής νέων μελών του κόμματος, όπως είπε, είναι φανερή η αισιοδοξία, η δύναμη και η αποφασιστικότητα για τους αγώνες που έρχονται, για τις επικείμενες εκλογές. Και ακόμα μεγαλύτερη η αισιοδοξία για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικη Συμμαχία, αλλά και με ακόμα πιο έντονη αίσθηση της συλλογικής μας ευθύνης.

Η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της περιοδείας της στα Τρίκαλα την Τρίτη 28 Ιουνίου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα και της πανεπιστημιακής κοινότητας.  

trikalaenimerosi.gr