Τον απόλυτο τρόμο βίωσε το πρωί του Σαββάτου, 49χρονη γυναίκα, όταν πηγαίνοντας στην δουλειά της, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από αγέλη σκύλων στην ΤΚ Αγ. Βησσαρίωνα, με τα συγκεκριμένα σκυλιά να γίνονται ο φόβος και ο τρόμος ολόκληρης της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η 49χρονη γυναίκα πηγαίνοντας στη δουλειά της πεζή, από την Πύλη στον Αγ. Βησσαρίωνα, δέχθηκε άγρια επίθεση από αγέλη σκύλων, αποτελούμενη από 4 μέλη, λίγο πριν την είσοδο του χωριού και ακριβώς στο ίδιο σημείο, που πριν από 20 περίπου ημέρες έλαβε χώρα παρόμοιο περιστατικό με 73χρονη και ήταν ακριβώς η ίδια αγέλη σκύλων, που προέβη και στην σημερινή επίθεση.

Τα σκυλιά έριξαν κάτω την άτυχη γυναίκα, καταφέρνοντάς της δαγκωματιές σε γλουτούς και στον αστράγαλο του ενός της ποδιού. Η ίδια γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση διερχόμενου οδηγού, που αν και ο ίδιος δέχθηκε επίθεση, τελικά κατάφερε να σώσει τη γυναίκα.

Μετά από αυτό η κυρία μεταφέρθηκε στο ΚΥ Πύλης, όπου της παρασχέθηκαν οι ενδεδειγμένες σε αυτές τις περιπτώσεις πρώτες, βοήθειες, αντιτετανικός ορός και αντιβίωση.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και το ΑΤ Πύλης, άνδρες του οποίου προσέτρεξαν στο σημείο διερευνώντας την υπόθεση με μαρτυρίες & αυτόπτων μαρτύρων, που προσέτρεξαν στο σημείο, για βοήθεια της παθούσης.

Να σημειώσουμε, πως μετά από λίγο στο ίδιο σημείο και από τα συγκεκριμένα σκυλιά, δέχθηκε επίθεση και διερχόμενος οδηγός μοτοποδηλάτου, κάτοικος Αγ. Βησσαρίωνα, που πήγαινε στην Πύλη.

pylinews.gr