Ο Δήμος Τρικκαίων απευθύνεται στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, καθώς και σε κάθε πολίτη που διαπιστώνει το μέγεθος της καταστροφής των συμπολιτών από την κακοκαιρία.​

Ηρθε να συμπαρασταθούμε στους διπλανούς μας, στους φίλους μας, στους συγγενείς μας.​

Ηδη υπάρχουν πολλές προσφορές, αλλά χρειάζεται κατηγοριοποίηση και συγκεκριμένη προσφορά από το μεγάλο απόθεμα καρδιάς όλων μας.​

Συγκεκριμένα ζητούνται:

∙Είδη καθαρισμού & απολύμανσης οικιών

∙Τρόφιμα μακράς διαρκείας (αλλά και μπισκότα, σνακς κ.α.)

∙Εσώρουχα καινούρια (αντρικά- γυναικεία)

∙Υποδήματα- παντόφλες σε καλή κατάσταση

∙Είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, σερβιέτες, μαντηλάκια,ξυραφάκια κ.λπ.)

Τα είδη καθαρισμού και απολύμανσης οικιών χρησιμοποιούνται ήδη, από όσους επιστρέφουν στα σπίτια τους. Για τον τρόπο καθαρισμού, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Όλα τα υπόλοιπα είδη είναι χρήσιμα και σε όσους/ες φιλοξενούνται για λίγες ώρες στο Κέντρο Υποδοχής και Πρώτης Φροντίδας Απεγκλωβισμένων, που λειτουργεί ο Δήμος Τρικκαίων στο 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων, μέχρι, δηλαδή τη μεταφορά τους σε ξενοδοχεία.

Ο σχετικός κατάλογος θα επικαιροποιείται αναλόγως των αναγκών.

Παράκληση, τα είδη ρουχισμού να είναι σε καλή κατάσταση, χρησιμοποιήσιμα και όχι προς απόρριψη.

Η παράδοση των ειδών θα γίνεται στις αποθήκες του Δήμου Τρικκαίων (περιοχή ΟΣΕ) τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 08:30 – 14:00.

Οσοι/ες επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία, θα πρέπει να επικοινωνούν πρώτα απαραιτήτως με τον αριθμό 2431076692 (6o ΚΑΠΗ Δ. Τρικκαίων, χώρος γραμματείας Κέντρου Υποδοχής)