Επανεκκίνηση για τα δωρεάν σεμινάρια του θεματικού κύκλου «Παροχή Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED)» στο Δήμο Πύλης.

Από τη Λυγαριά ξεκίνησε ξανά ο επιτυχημένος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων για την παροχή Πρώτων Βοηθειών. Έτσι το μήνυμα «η γνώση στην παροχή πρώτων βοηθειών σώζει θύματα υπό κατάρρευση και είναι ιδιαίτερα σημαντική» συνεχίζει να ακούγεται δυνατά από το Δήμο Πύλης.

Στο Δημοτικό Σχολείο της Λυγαριάς την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου οι εκπαιδευτές του τμήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας / τομέας Τρικάλων κ.κ. Βράντζας Νικόλαος και Ρακοβίτης Βασίλειος, με την αρωγή της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης κας Χαράς Καλιώρα, προχώρησαν στην επιμόρφωση των πολιτών της Λυγαριάς.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης κ. Χαρά Καλιώρα στάθηκε στην επανεκκίνηση του πετυχημένου κύκλου σεμιναρίων «Παροχής Πρώτων Βοηθειών και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED)», ευχαρίστησε τον κο Παπαθανασίου Αθανάσιο Διευθυντή του Δημ. Σχολ. Λυγαριάς για την παρουσία του, τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ για τις γνώσεις που παρέχουν σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, ενώ εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για την ενθουσιώδη συμμετοχή των δημοτών που δίνει νόημα στην προσπάθεια, ενημερώνοντας πως το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Τ. Κ. Δροσερού.