Δέχθηκε πόλεμο ο Δήμος Πύλης από την Περιφερειακή αρχή του Κώστα Αγοραστού επί πολλά χρόνια, μακάρι να συνεργαστούμε καλύτερα με τη νέα αρχή, δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος έργων Κώστας Ούτρας: 

«Έχουμε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, καθώς θα χρειαστεί να μισθώσουμε μηχανήματα όταν πέσουν τα χιόνια και δεν έχουμε πληρώσει ακόμα τους εργολάβους από τα προηγούμενα του Ντάνιελ. Δεν καταλαβαίνω τι περιμένουν, οι καθυστερήσεις είναι τεράστιες. Οι αναθέσεις για τα μηχανήματα της Περιφέρειας που καθαρίζουν το οδικό δίκτυο είναι ήδη τακτοποιημένες από το Χρήστο Μιχαλάκη, και του βγάζουμε το καπέλο στο πόσο είναι στήριγμα για μας στον ορεινό όγκο. Μακάρι να μπορέσουμε και με τη νέα αντιπεριφερειάρχη την κα. Ντιντή να συνεργαστούμε σε τόσο καλό επίπεδο.

Ο Δήμαρχος ήδη έκανε μια κουβέντα με τον νέο Περιφερειάρχη, γιατί εμείς στο Δήμο μας δεν βοηθηθήκαμε όσο θα έπρεπε από την Περιφέρεια τόσα χρόνια. Υπήρχε ένας πόλεμος απέναντι στον Δήμο Πύλης. 9 χρόνια δεν ήρθε κανείς από την Περιφέρεια στο Δημαρχείο, μόνο ο Ντίνος Μπάρδας έχει έρθει.

Και ήταν ένας λόγος που πικραθήκαμε πολύ από αυτούς, γιατί ήρθανε να φωτογραφηθούν π.χ. στην Πύλη σε ένα έργο που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο, και δεν ήξερε καν ο Δήμαρχος ότι είναι εκεί.»