Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτό;


ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Μη διασκορπίζεσαι, μην το παρακάνεις. Η κόντρα Άρη/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα σε οδηγεί σε αυταρχικές συμπεριφορές ή ζεις μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον στον επαγγελματικό τομέα, όπου μια ρήξη σε μια σχέση είναι πιθανή. Ξεκινάς πράγματα, αλλά δεν τελειώνεις. Με τον Ήλιο, ως τις 22, συζητάς για το σπίτι, την οικογένεια ή για ακίνητα. Περνάς όμορφες στιγμές με οικεία πρόσωπα. Έχεις τη δύναμη να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Προσοχή μόνο προς το τέλος του μήνα, όπου μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα με άτομα της οικογένειας. Μπορεί να χάσεις την αυτοκυριαρχία σου. Βέβαια, στον ερωτικό τομέα σε ανεβάζει το φλερτ και όλοι όσοι σε περιτριγυρίζουν. Δε χρειάζεται καμία προσπάθεια για να εκπλήξεις το ταίρι σου και να βάλεις αλατοπίπερο στη σχέση σου. Το πάθος κυριαρχεί.

 ΤΙΡ: Ξεχειλίζεις από σχέδια και ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Κάποια γεγονότα θα συμβούν, τα οποία περίμενες από καιρό και για τα οποία είχες δουλέψει. Μαζεύεις τους καρπούς των προσπαθειών σου, εξελίσσεσαι, απελευθερώνεσαι. Με τον Κρόνο, αναλύεις δίκαια τα γεγονότα. Ο Ερμής στηρίζει την κοινωνική σου ζωή. Με το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα, μπορεί να νιώσεις άβολα. Όμως, από τις 5, ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και σου δίνει δύναμη για να πετύχεις τους στόχους σου. Προσοχή στον οικονομικό τομέα στα μέσα του μήνα, καθώς μπορεί να εξαπατηθείς από ένα γνωστό σου πρόσωπο ή μπορεί να ακολουθήσεις μια λανθασμένη συμβουλή. Ερωτικά, το τετράγωνο Αφροδίτης/Δία σε σπρώχνει να επιστρέψεις σε μια παλιά αγάπη χωρίς όμως να είσαι ψυχολογικά έτοιμη να εμπλακείς σε περιπέτειες. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις διακοπές με τη νέα Σελήνη στις 28.

Tip: Η συναισθηματική ανανέωση είναι πιθανή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος. Οι πλανήτες σε σπρώχνουν στην ανανέωση, όλα είναι δυνατά, όμως μη διασκορπίζεσαι. Η Αφροδίτη, στο ζώδιό σου ως τα μέσα του μήνα, αναπτερώνει το ηθικό σου, όμως μπορεί να φέρει και απογοητεύσεις. Μην επενδύεις στο συναίσθημα. Αν έχεις σχέση, θα σου δοθεί η ευκαιρία να την αναζωογονήσεις, να βγεις από την καθημερινότητα και να βιώσεις το πάθος. Αν είσαι μόνη, δε βρίσκεις εύκολα το πρόσωπο που θα ήθελες. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα δημιουργεί αμφιβολίες και φέρνει άγχος. Με τον Άρη, από τις 5, διατήρησε τα όριά σου. Ο Άρης περιορίζει τις αντοχές σου, σε αποδυναμώνει, σε κάνει νωχελική. Δεν παίρνεις πρωτοβουλίες εύκολα, περίμενε τον επόμενο μήνα για να δράσεις. Η κοινωνικότητα αυξάνεται προς το τέλος του μήνα, ο διάλογος ευνοείται. 

Τip: Χαλάρωσε, δεν υπάρχουν μόνο τα χρήματα στη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η Αφροδίτη, στο ζώδιό σου από τις 18, κάνει τρυφερές τις σχέσεις σου και ο Ήλιος, ως τις 22, σε βοηθά να επιβεβαιωθείς. Άσε στην άκρη το παρελθόν, μην αναβάλλεις πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα και προχώρα σε μια νέα αρχή. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα μπορεί να σε κάνει απόλυτη. Κάνε μια στάση, αν μπορείς, για να δεις καλύτερα τα γεγονότα. Κάποιοι άνθρωποι που έχουν τα ίδια όνειρα μ’ εσένα θα σε βοηθήσουν. Μείνε επίμονη και υπομονετική στον επαγγελματικό τομέα. Θα προσαρμοστείς χωρίς μεγάλη δυσκολία σε τυχόν αλλαγές. Στον ερωτικό τομέα, πρόσεχε κάποιες τάσεις υπερβολής που έχεις για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου. Με το τετράγωνο Αφροδίτης/Δία στις 25, μπορεί οι απαιτήσεις σου να είναι υπερβολικές, με αποτέλεσμα να προκαλέσεις ανεπιθύμητες ρήξεις.

Τip: Είναι ένας έντονος μήνας.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Θέλεις να βγεις από την καθημερινότητα, είναι ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου. Κάνε διάλογο με το ταίρι σου και μίλα για τα συναισθήματά σου. Με το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα, θέλεις να επαναστατήσεις στον επαγγελματικό τομέα ή με άτομα κύρους. Ο Άρης σε καλεί να αναπτύξεις τις ιδέες σου και να ανοιχτείς σε νέες προοπτικές. Είναι ένας μήνας προετοιμασίας προτού περάσεις στη δράση. Ο ανάδρομος Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο, θέλει να κατευθύνει τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου. Περιόρισε την ηγετική σου συμπεριφορά, άκου τις συμβουλές των άλλων και μην παίρνεις τα πράγματα και τόσο σοβαρά. Μπορεί να σου δώσουν να διεκπεραιώσεις μια δύσκολη δουλειά. Πρόσεχε τις παγίδες και τις συγκρούσεις. Ασχολήσου περισσότερο με τις διακοπές σου. Η νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιό σου θα σε ανταμείψει.

 Tip: Έχεις ανάγκη την ελευθερία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9) 

Πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου για να μην αισθανθείς περιορισμένη. Κράτησε μια θέση και αύξησε ταχύτητα. Ο Άρης σε ξυπνά απότομα. Έχεις πολλές ιδέες και τα σχέδιά σου δεν καθυστερούν. Από τις 5 η αυτοπεποίθησή σου ενισχύεται και δίνεις προτεραιότητα σε φιλόδοξα σχέδια. Οργανώσου πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε, άκου τι έχουν να σου πουν οι άλλοι, συζήτησε τα τρωτά σημεία των απόψεών σου. Στην προσωπική σου ζωή όλα φαίνονται εύκολα. Ο Ερμής, από τις 5, σε βοηθά να κάνεις νέες γνωριμίες και διακοπές με φιλικά πρόσωπα. Όμως, κράτα μέτρο και απόφυγε τις υπερβολές. Μην υπερεκτιμάς τις αρετές των άλλων, περίμενε να δεις τι έχουν να σου προσφέρουν. Μείνε ισορροπημένη, περιόρισε τα θέλω σου για να μην απογοητευτείς και καταλήξεις να δραματοποιείς τις καταστάσεις. 

 Tip: Αντιμετώπισε τα δύσκολα και σταθεροποίησε τη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Διστάζεις να προχωρήσεις σε βαθιές αλλαγές. Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα μπορεί να αναστατώσει τις οικογενειακές σου σχέσεις. Καταστάσεις του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια. Κατά τα άλλα, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Έχεις πολλή δουλειά και οι διακοπές μάλλον αργούν. Βάλε σε τάξη τα σχέδιά σου, προχώρα με τις προτεραιότητες και βρες τρόπο να σταθεροποιηθείς. Ερωτικά, με την Αφροδίτη, ως τα μέσα του μήνα, ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Έχεις ανάγκη την τρυφερότητα, τις απολαύσεις, απαιτείς αυτά που δικαιούσαι για τον εαυτό σου. Σκέψου καλά πριν μιλήσεις, απόφυγε τις υπερβολές. Αν είσαι μόνη, οι γνωριμίες δε λείπουν, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις. Κάτι από τα παλιά μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη. 

Τip: Πάρε τον χρόνο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα δημιουργεί επιθετικές συμπεριφορές εναντίον σου. Κινήσου διπλωματικά, με λεπτότητα. Με τον Ερμή, μπορεί να ξανασκέφτεσαι μια αντισυμβατική σχέση που διατηρείς. Έχεις ανάγκη να ζήσεις νέες εμπειρίες. Οι πόρτες ανοίγουν για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Όποιες αλλαγές και αν θέλεις να κάνεις, οι ευκαιρίες παρουσιάζονται. Προοδεύεις σε κάθε επίπεδο. Η Αφροδίτη ως τα μέσα του μήνα φορτίζει τον ερωτικό τομέα με έμπνευση και πνευματικότητα. Μην αναλύεις και πολύ τις καταστάσεις, απελευθερώσου, χαλάρωσε και προγραμμάτισε διακοπές. Μην αφήνεις κανέναν να σου βάζει εμπόδια στο δρόμο. Ο Άρης βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σου δημιουργεί εκνευρισμό, που εντείνεται με την ανάδρομη πορεία του Δία στο τέλος του μήνα. 

Tip: Διψάς να μάθεις, να ανακαλύψεις νέα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Με τον Ερμή, ως τις 19, συζητάς κοινά οικονομικά, κληρονομικά, περιουσιακά, φορολογικά θέματα. Βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα και δύσκολα θα γλιτώσεις από οικονομικές περιπέτειες. Από τις 20 σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα και συζητάς την προοπτική ενός μακρινού ταξιδιού. Επαγγελματικά, έχεις πολλή δουλειά και οι διακοπές μάλλον αργούν. Ο Ουρανός σου δίνει μια νευρικότητα και μια ανυπομονησία. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Ο Δίας σου φέρνει πολλές ευκαιρίες. Σκέψου πριν κινηθείς. Με την Αφροδίτη, στο απέναντι ζώδιο ως τα μέσα του μήνα, μπορεί να σε απασχολήσει ο γάμος ή η σχέση σου. Κράτα χρόνο για τους φίλους σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από τις 18 ενισχύεται η σεξουαλικότητά σου. Αν είσαι μόνη, είσαι πιο ανοιχτή, πιο χαλαρή, πιο επικοινωνιακή. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, όπως και οι γνωριμίες. 

Tip: Είσαι σε άριστη φόρμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει συγκρούσεις και διαφωνίες που θα σου χαλάσουν την ηρεμία. Μπορεί να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα σε άτομα του περιβάλλοντός σου και να βρεθείς συναισθηματικά εκτεθειμένη. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στα μέσα του μήνα ισχυροποιεί τη σχέση σου. Ονειρεύεσαι την ηρεμία, όμως ο Ουρανός έχει άλλα σχέδια, δυσκολεύεσαι συναισθηματικά, αφού μπορεί να μην είσαι έτοιμη να ανανεωθείς παρόλο που το έχεις ανάγκη. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα φέρνει εξαπατήσεις. Μάλλον τρέφεις φρούδες ελπίδες για μια σχέση. Προσπάθησε να δεις πιο καθαρά τι θέλεις αν είσαι μόνη. Ο μαγνητισμός σου είναι μεγάλος. Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και κινείς τα νήματα στην ομάδα που ανήκεις.

Tip: Κάτι σε σπρώχνει μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Με τον Ερμή, στο απέναντι ζώδιο από τις 20, μιλάς στον σύντροφό σου για τις ανάγκες σου τις οποίες μπορεί τελευταία να αγνοεί. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό τονώνει τη διάθεσή σου για επανάσταση και ξεσηκωμούς. Άκου περισσότερο το ένστικτό σου, καθώς εύκολα αλλάζεις γνώμη και μπορεί να εκτεθείς. Πάρε τον χρόνο σου να αναλύσεις τις καταστάσεις. Προσοχή, στην αρχή του μήνα, στην οδήγηση, με το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα. Ο Άρης ανεβάζει το θερμόμετρο και δημιουργεί αντιπαραθέσεις και εντάσεις με οικεία πρόσωπα. Κράτα την ψυχραιμία σου, καθώς οι εντάσεις θα είναι έντονες στο τέλος του μήνα. Μπορεί, πάλι, να ασχολείσαι με μια αγοραπωλησία ή τη διακόσμηση του σπιτιού. Αν είσαι μόνη, είσαι έτοιμη να ριχτείς στην ερωτική περιπέτεια και να δεσμευτείς σε μια σοβαρή σχέση.

Tip: Πρόσεχε μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

 

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Η επικοινωνία στη σχέση σου είναι καλή. Ευχάριστες καταστάσεις σε γεμίζουν χαρά. Κάνεις σχέδια, δεσμεύεσαι, σε αγαπούν, σε εκτιμούν. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Με τον Ουρανό, προχωράς μπροστά. Με την Αφροδίτη, από τις 18, η ερωτική σου ζωή είναι τρυφερή και τα συναισθήματά σου έντονα. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Δία ενισχύει τον ναρκισσισμό σου. Μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν που θα σε γεμίσει εικόνες και αναμνήσεις. Αν είσαι μόνη, προτιμάς να περνάς όμορφα με τα κοντινά σου πρόσωπα. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα στην αρχή του μήνα σε κάνει λίγο σκληρή απέναντι σε φίλους και σου ζητά να μην μπλέκεις οικονομικά θέματα με φιλικές σχέσεις. Πρόσεξε τι υπογράφεις, τι γράφεις, τι διαβάζεις. Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν έντονες, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην υπερβαίνεις τα όρια των άλλων. 

Tip: Κάνεις πράγματα που αγαπάς.

shape.gr