Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς, θα βρίσκεται την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη για να μιλήσει για την αυτοβιογραφία του «Λάκης Γαβαλάς Loaded», στην οποία εξιστορεί άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του.

Είναι γνωστός τόσο για το εκκεντρικό του στυλ όσο και για τις δημιουργίες του και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους σχεδιαστές και celebrities σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει χαράξει πολύ μακρά πορεία στον επιχειρηματικό κόσμο και ήταν πάντα εκεί που χτυπούσε η καρδιά της μόδας.

Στο βιβλίο του μιλάει για τα παιδικά και νεανικά του χρόνια, τη καριέρα του, για ανθρώπους που τον στήριξαν και τον πρόδωσαν, για την αυτοκρατορία που κατάφερε με πολύ κόπο να στήσει, αλλά και για τη περίοδο του εγκλεισμού στη φυλακή και την οικονομική κατάρρευση που ακολούθησε.

Όπως λέει ο ίδιος: «Ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, πάνω από τις προσδοκίες του, αλλά πάντα πρέπει να έχει μαζί του ένα στιλάτο αλεξίπτωτο, οπότε πέφτει ξανά, δεν χτυπάει, χρωματίζει τον ουρανό, ξαναέρχεται, προσγειώνεται και ξαναξεκινά μπουσουλώντας, στέκεται στα δύο του πόδια και μετά βγάζει πιο επίσημα φτερά».

Αναμφισβήτητα μια πληθωρική προσωπικότητα, ο κ. Γαβαλάς θα μοιραστεί με το κοινό προσωπικές θεωρίες για τη ζωή και τη δύναμη και θα υπογράψει το βιβλίο του.