Με αφορμή την λήξη του σχολικού έτους η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Ελένη - Μαρίνα Ξυνοπούλου, στο μήνυμά της αναφέρει τα εξής:  

"Με την ολοκλήρωση του σχολικού έτους θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές μας για την ωριμότητα που επέδειξαν στις ιδιαίτερες συνθήκες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και στους γονείς τους για την κατανόηση και υποστήριξή τους. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους απόφοιτους για τη δύναμη, την υπομονή και επιμονή τους στον πρώτο δύσκολο αγώνα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. Συγχαρητήρια σε όσους είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται. Για όσους δεν ικανοποιήθηκαν από το αποτέλεσμα να ενθυμούνται ότι  είναι η πρώτη μάχη που κλήθηκαν να δώσουν όχι όμως και η τελευταία. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα να θυμούνται τα λόγια του ποιητή  -«Κάθε νίκη από χιλιάδες μικρές ήττες καμωμένη».

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς μας για την πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια και το επιτυχές αποτέλεσμα στις δύσκολες για μία ακόμα φορά συγκυρίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. Με υπευθυνότητα και συνέπεια ανταποκριθήκατε στο έργο σας  διασφαλίζοντας την συνέχιση της δια ζώσης εκπαίδευσης  και εξασφαλίζοντας τα οφέλη αυτής για τους μαθητές μας.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Διευθυντές και Υποδιευθυντές των σχολειών για την άριστη συνεργασία μας και την συμβολή τους  στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΔΔΕ Τρικάλων για την  συμβολή τους στο έργο της Διοίκησης. Η ΔΔΕ Τρικάλων πάντα θα στέκεται αρωγός του έργου των εκπαιδευτικών, πολύτιμος σύμβουλος καις συνεργάτης στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Η άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών, η έγκαιρη διεκπεραίωση όλων των  υπηρεσιακών ζητημάτων, η αποτελεσματική συνεργασία με όλους τους φορείς είναι πρωταρχικό μέλημά μας.  

Εύχομαι από καρδιάς το καλοκαίρι να είναι για όλους μας περίοδος ξεκούρασης και ανανέωσης έτσι ώστε το νέο σχολικό έτος να αποτελέσει ένα ασφαλές  και δημιουργικό εκπαιδευτικό ξεκίνημα".