Τα Τρίκαλα, που παρείχαν ισχυρή στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και στην ομάδα της «Συμμαχίας υπέρ των Πολιτών» επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός.

Μαζί με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο ο Κώστας Αγοραστός, έχοντας στο πλευρό του σύσσωμη την ομάδα της «Συμμαχίας» και φίλους του συνδυασμού, επισκέφτηκε καταστήματα στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες.

Στο επίκεντρο, τα προγράμματα ΑΝΑΣΑ Ι και ΙΙ που χρηματοδότησε η Περιφέρεια δίνοντας ανάσα ρευστότητας σε χιλιάδες επαγγελματίες την περίοδο της υγειονομικής κρίσης αλλά και τα προγράμματα στήριξης της επιχειρηματικότητας Επενδύω και Επανεπενδύω στη Θεσσαλία.

Το πρόγραμμα των επαφών του Περιφερειάρχη με φορείς και πολίτες συνεχίζεται με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και συσπείρωση ενόψει των εκλογών της δεύτερης Κυριακής.

«Έλαβα το μήνυμα της πρώτης Κυριακής και το κατανοώ» δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός.

«Αυτή την Κυριακή όμως έχοντας υπόψη το μήνυμα των πολιτών καλούμαστε να αποφασίσουμε ποια ομάδα θέλουμε να διοικήσει τα επόμενα χρόνια, που είναι τα πιο κρίσιμα για την Θεσσαλία.

Την ομάδα μας που έχει αποδείξει ότι διαθέτει την εμπειρία, την αφοσίωση, τις γνώσεις και το σχέδιο για να περάσουμε όλοι μαζί χωρίς καθυστέρηση στην επόμενη ημέρα ή κάποιον απόντα κα αμέτοχο, που δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόγραμμα, ούτε διαθέτει εμπειρία διοίκησης.

Θέλουμε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει και να συνεννοηθεί με την Κυβέρνηση για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας ή κάποιον που προτιμά την καταστροφική αντιπολίτευση από τη συνεργασία και τη συνέργεια; Έχουμε πληρώσει ακριβά τα πειράματα του παρελθόντος. Τον τελευταίο μήνα δίνουμε σκληρή μάχη, όλοι μαζί.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου σας καλώ να πάμε ξανά όλοι μαζί. Ανεξαρτήτως τί έπραξε ο καθένας την πρώτη Κυριακή. Να μας εμπιστευθείτε, να μας στηρίξετε και όλοι μαζί ενωμένοι να κάνουμε τη Θεσσαλία καλύτερη, όπως της αξίζει και όπως μας αξίζει».