Με την παρουσία αρκετών μελών και φίλων του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα MEMORIESHALL, η Νομαρχιακή Συνέλευση-Ολομέλεια του κόμματος στα Τρίκαλα, ενόψει της ανασυγκρότησης του κινήματος και των προσυνεδριακών διαδικασιών για το συνέδριο του Μαΐου.

Στη Ν.Σ. έγινε πολιτική ενημέρωση για θέματα της επικαιρότητας και ανάλυση των αποφάσεων της Κ.Ε. για την ανασυγκρότηση – αυτοοργάνωση της παράταξης, από τους Γιώργο Μουλκιώτη βουλευτή Βοιωτίας, Υπεύθυνο ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Θανάση Γκλαβίνα Διευθυντή Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κινήματος Αλλαγής, ενώ τις εργασίες της Ν.Σ. άνοιξε η Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων Λώρεν Κασσοπούλου, η οποία προανήγγειλε την δημιουργία δημοτικού παρατηρητήριου για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση, η οποία αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για το ΠΑΣΟΚ, με σύνθημα την αυτοοργάνωση και την αυτόνομη πορεία του κινήματος.

Όπως τονίστηκε από τους ομιλητές, το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο, ξαναμπαίνοντας δυναμικά στην κοινωνία με συγκεκριμένες προτάσεις στήριξης της όπως είναι η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, η μείωση 2% των ασφαλιστικών εισφορών στις επιχειρήσεις, η πάταξη της φοροδιαφυγής και της αισχροκέρδειας κ.λπ.

Στην ολομέλεια τονίστηκε επίσης η ανάγκη το κόμμα να είναι πανέτοιμο οργανωτικά για τις εκλογές, με στόχο να καταστεί και πάλι πρωταγωνίστρια πολιτική δύναμη στη χώρα, με την αναδιαμόρφωση στρατηγικής, την κατάθεση προτάσεων για τα προβλήματα της κοινωνίας, μέσα από την φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη σοφία των παλαιότερων στελεχών. Να σχηματιστούν σε όλη την Ελλάδα ανανεωμένα και ισχυρά ψηφοδέλτια, αφού ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης έχει αποδείξει ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε όλους!

Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και διάλογος των ομιλητών με τα στελέχη που συγκεντρώθηκαν, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.