Το σχόλιο της για συνέδρους του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν και στις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ έκανε σήμερα μιλώντας στη Λέσχη 97,6 η γραμματέας της νομαρχιακής Λώρεν Κασσοπούλου:

«Υπάρχουν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που εξελέγησαν σύνεδροι προχθές, τα οποία είχαν περάσει και το Δεκέμβριο από τις εσωκομματικές μας εκλογές να ψηφίσουν για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ. Νομίζω ότι είναι θλιβερό για την ποιότητα αυτών των στελεχών, να συμμετέχουν σε διαδικασίες δυο κομμάτων που έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. Άρα, εξυπηρετούν προσωπικούς στόχους και δεν νοιάζονται για την πορεία των κομμάτων αυτών. Είναι αδιανόητο για μένα να υπάρχουν κάποιοι που το έχουν δίπορτο, και εξυπηρετούν τους προσωπικούς τους στόχους.

Ήταν μια ανοιχτή διαδικασία η δική μας στο ΚΙΝΑΛ, δεν θα μπούμε σε φάση να διαγράψουμε τέτοιους ανθρώπους, αλλά από εδώ και πέρα φυσικά δεν θα δεχθούμε κάποιον που ψήφισε σε εμάς πριν 4 μήνες και τώρα εκλέχθηκε σύνεδρος σε άλλο κόμμα. Μου έκανε και εντύπωση που δεν μάθαμε πόσοι ψήφισαν στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όταν δεν ανακοινώνουν τον αριθμό σημαίνει είτε ότι κάτι κρύβουν είτε ότι δεν ήταν ικανοποιημένοι με την συμμέτοχη.»