Η Τρικαλινή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη σε μήνυμά της συγχαίρει τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων.

Αναλυτικά: 

"Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που πρόσφατα έλαβαν τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Συγχαρητήρια στις οικογένειές τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που τους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθειά τους.

Η ανταμοιβή των κόπων σας είναι από μόνη της μία τεράστια ικανοποίηση και κινητήριος δύναμη για να πετύχετε τους στόχους σας.

Εύχομαι από καρδιάς να είστε κυνηγοί των ονείρων σας και να απολαύσετε το ταξίδι στην επιστήμη που θα επιλέξετε και θα αγαπήσετε. Η κοινωνία μας ελπίζει στη νέα γενιά, το μέλλον είναι στα χέρια σας !!

Ταυτόχρονα, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσες/ους μαθήτριες και μαθητές δεν βρίσκεστε ανάμεσα στους πιθανούς εισαχθέντες στα Πανεπιστήμια και να σας πω ότι αυτή ήταν μόνο μία από τις δοκιμασίες της ζωής. Θα σας δοθούν πολλές ακόμα ευκαιρίες και σίγουρα οι πραγματικές σας δυνατότητες θα αναδειχθούν.

Το ταξίδι θα είναι μεγάλο…Απολαύστε την κάθε στιγμή !!

Με υγεία και πρόοδο."