Η Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου φέρνει μια περίοδο έντασης και μεταβολών, ιδιαίτερα για τα ζώδια του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Αυτή η στιγμή υπόσχεται ξαφνικές αλλαγές και προκαλεί βαθύ προβληματισμό, αλλά ταυτόχρονα ανοίγει νέες πόρτες με πολλαπλές προοπτικές. Ας δούμε παρακάτω ποιοι πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με ζόρικες στιγμές πριν "δουν το φως", από το oroskopos.gr

Κριός
Για τους Κριούς, αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια φάση προσωπικής εκπλήρωσης στόχων. Πράγματα που πάντα ήθελαν να κάνουν, τώρα αρχίζουν να τα δρομολογούν με περισσότερη πειθαρχία και επιμονή. Είναι η εποχή για να δράσουν με σθένος και να κατακτήσουν τους στόχους τους, όμως αυτό θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων έντονων αμφιβολιών κι ανατροπών που θα εμφανιστούν στο δρόμο τους.

Ζυγός
Οι Ζυγοί θα σημειώσουν σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις και συνεργασίες τους. Πρόκειται για ένα ολικό ξεκαθάρισμα μέσα από αρκετή αστάθεια κι εντάσεις, όπου παραμένουν μόνο όσοι τους προσφέρουν αξία. Επανασυνδέσεις που κρατούν και μεταβολές που φέρνουν μακροπρόθεσμη σταθερότητα θα είναι κεντρικά θέματα, δωρίζοντας ευκαιρίες για ενίσχυση των προσωπικών και επαγγελματικών δεσμών.

Καρκίνος
Για τους Καρκίνους, η έκλειψη φέρνει την ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό επαγγελματικών στόχων, μέσα από μια σειρά δυσκολιών κι εμποδίων. Παλαιότερες εργασιακές ευκαιρίες μπορεί να επανέλθουν, δίνοντας την ευκαιρία για επαναξιολόγηση και βελτίωση της κοινωνικής και επαγγελματικής εικόνας. Θα επιλέξετε το παλιό ή το καινούριο;

Αιγόκερως
Για τους Αιγόκερους, η επικείμενη έκλειψη Ηλίου προκαλεί μια σειρά αλλαγών στον οικογενειακό και προσωπικό τους χώρο. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα επικρατεί μια αίσθηση ανεπάρκειας ή αστάθειας. Νιώθουν την ανάγκη να επιστρέψουν στο πατρικό τους σπίτι ή να αναλάβουν νέες ευθύνες σχετικά με την οικογένεια. Αυτή η περίοδος μπορεί επίσης να φέρει επούλωση από παλιά τραύματα του παρελθόντος, δίνοντας μια ευκαιρία για ανανέωση.