Ο ΑΟ Τρίκαλα επανήλθε στις νίκες καθώς επικράτησε του πρώτου στη βαθμολογία Σβορώνου με σκορ 1-0 για την 21η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Οι φάσεις του αγώνα:

Στο 18΄ Ο Ιωάννου με κάθετη ασίστ έβγαλε απέναντι στον Κούζα τον Βασιλείου ο οποίος με πολύ καλό πλασέ σημείωσε το 1-0.

Στο 21΄ ο Αλεξίου με καλοχτυπημένο φάουλ ανάγκασε τον Κούζα να αποκρούσει σωτήρια την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 22΄ και στην εξέλιξη της φάσης , ο Αλεξίου με γυριστό σουτ στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σβορώνου. Στην επαναφορά της μπάλας, ο Νίκος Σκόνδρας έπιασε το σουτ στην περιοχή, ο Κούζας απέκρουσε εκ νέου.

Στο 32΄ απείλησε ο Σβορώνος σε κεφαλιά του Δεμηρτζόγλου αλλά ο Παπαδόπουλος με που ήταν εξαιρετικός στο ματς απέκρουσε σε κόρνερ.

Φάουλ και πάλι από τον Αλεξίου στο 57΄ ο Κούζας πετάχθηκε στο "παράθυρο" και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία τα Τρίκαλα στο 60΄ με τον Γεωργάκη να κάνει κούρσα από δεξιά, έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας, ο Σαμαντάς την καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Στο 82΄ και ενώ παίκτης του Σβορώνου πήρε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή, ο Δεμηρτζόγλου σούταρε αλλά ο Παπαδόπουλος εντυπωσιακά απέκρουσε κρατώντας το μηδέν.

Σκόρερ: Βασιλείου (18’)

ΑΟ Τρίκαλα (Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Τζέλης, Κατσαντώνης (78’ Πατρώνης), Γ. Σκόνδρας, Γεωργάκης, Ιωάννου (85’ Μαγκούτης), Σαμαντάς (70’ Μπραντίτσας), Βασιλείου (70’ Κοντογεώργος), Μπέκας (46’ Κωστόπουλος), Ν. Σκόνδρας, Αλεξίου

Σβορώνος (Παυλίδης): Κούζας, Βούλγαρης (78’ Ξυδούς), Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος (46’ Δημητρίου), Μυστρίδης, Δεμηρτζόγλου, Κοντοθανάσης, Κυπαρίσσης, Λάμπογλου (62’ Χαρτσιάς), Καραγκούνης, Χατζής (46’ Κυρτέγος)

liganews.gr