Ενθουσίασε και συγκίνησε η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, κατά τη συναυλία που έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Κυριακή 22 Μαΐου 2022.

Στην αίθουσα «Χρήστου Λαμπράκη» πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαίου το 14ο Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων. Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων με τη Μαέστρο κ. Ελένη Ζιάκα, εμφανίστηκε την Κυριακή 22 Μαΐου και απέσπασε θερμές κριτικές και χειροκρότημα από το κοινό για την άψογη a capella εμφάνισή της. Με ένα χαρακτηριστικό ρεπερτόριο, από το οποίο δεν έλειπαν και τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, η Δημοτική Χορωδία πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση εκτός Τρικάλων μετά τον διετή  αναγκαστικό εγκλεισμό λόγω πανδημίας.

Τη Χορωδία συνόδευε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Έφη Λεβέντη  μετά από επίσημη πρόσκληση των διοργανωτών. Η ίδια απένειμε και την πλακέτα με το Δίπλωμα Συμμετοχής στη Δημοτική Χορωδία.

Στο Φεστιβάλ παρευρέθησαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών και ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Το πρόγραμμα που απέδωσε η ΔΧΤ:

1. Το Λέχοβο Παραδοσιακό

2. Θα διώξω τα σύννεφα Ηλ. Παπακώστα

3. Ποτ πουρί ( Αχάριστη- Ό,τι κι αν πω δε σε ξεχνώ- Τι σε μέλλει εσένα) Β. Τσιτσάνης

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων