Κάτω από ένα φεγγαρόφωτο φθινοπωρινό βράδυ της Παρασκευής 9/9 έλαβε χώρα η μουσική Συναυλία με τον Χάρη Καραμπέρη στην πλατεία της Πιαλείας, όπου την παρακολούθησαν αρκετοί Πιαλειώτες απολαμβάνοντας τα τραγούδια με εκτελεστή τον Χάρη Καραμπέρη συνοδευόμενος από τους μουσικούς , τον Δημήτρη Λατσάρα Κιθάρα, και στα πλήκτρα τον Στυλιανό Βαλδούμα.
Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πιαλείας κ. Φανή Υφαντή, καλωσορίζοντας τους επισήμους και τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Αθανάσιος Λιούτας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος Μπάρδας και o Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου κ. Κ. Κανδύλης.

 

 

Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Κων/νος Πατσιούρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, η Αντιδήμαρχος κ. Χαρά Καλιώρα, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντ/σης του Δήμου Πύλης κ. Θεόδωρος Χήρας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σωτήριος Αγγέλης, κ. Θεόδωρος Χήρας, κ. Έφη Μπλαντζώνη, κ. Ευθύμιος Ζάχος και ο κ. Περικλής Μητρονάτσιος.