Προκλητικός ο Απρίλης του 2024, μα θα προκληθούν λιγάκι παραπάνω τα ακόλουθα ζώδια. Η διέλευση του Άρη στους Ιχθείς αποκαλύπτει μια περίοδο δυναμισμού και σημαντικών αλλαγών έως τις 30 Απριλίου. Παρά τα εμπόδια, υπάρχει μια χρυσή ευκαιρία για ανάπτυξη, εφόσον η περίσσεια ενέργειά τους διοχετευτεί σωστά. Οι προκλήσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά με δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα, οι εξελίξεις μπορούν να αποδειχθούν θετικές.

Δίδυμοι

Εστιάζετε στην επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα, με την περίοδο αυτή να φέρνει προκλήσεις που απαιτούν επανεξέταση και ίσως αλλαγή πορείας. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις στη δουλειά, ενώ όσων η καριέρα βασίζεται στην κοινωνική και δημόσια εικόνα σας, θα παρατηρηθούν προκλήσεις που πρέπει να διαχειριστείτε έξυπνα. Η ενέργεια του Άρη σας καλεί να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας για να προσαρμοστείτε και να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία και κοινωνική στάση.

Παρθένος

Η διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων απαιτεί περισσότερη προσοχή από ποτέ. Το εξωτερικό περιβάλλον αισθάνεστε ότι σας ‘σπάει τα νεύρα’, αμφότερα αναφορικά με σημαντικούς άλλους και συνεργάτες. Η λίμπιντό σας, πάντως, παραμένει ενεργή. Αναμένονται προκλήσεις που θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις προσεγγίσεις σας στις σχέσεις, με τον Άρη να ενθαρρύνει την ανάγκη για αυθεντικότητα και ανοιχτή επικοινωνία.


Τοξότης

Η περίοδος αυτή σηματοδοτεί μια επανεξέταση των οικογενειακών σχέσεων και της έννοιας του "σπιτιού". Είστε λιγάκι επιρρεπείς στο να λέτε μία κουβέντα παραπάνω σε οικεία πρόσωπα, αλλά και κυριολεκτικά σε μικρο-ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Είναι κρίσιμο να βρείτε τρόπους να εκφράσετε την ενέργειά σας μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον με θετικό και δομημένο τρόπο, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος για εντάσεις.

Ιχθύς

Για εσάς, η διέλευση του Άρη σημαίνει μια καθολική αναζωογόνηση και ενίσχυση σχεδόν όλων των τομέων της ζωής σας. Βέβαια, όλο αυτό θα γίνει μέσα από διάφορες δυσκολίες που θα σας αναγκάσουν να πάρετε τα προσωπικά και τα επαγγελματικά, στα χέρια σας! Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να προβείτε σε δραστικές και θαρραλέες ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικά βήματα προς την προσωπική σας εξέλιξη και ευτυχία.

oroskopos.gr