Απεντόμωση, Κομοτηνή και BioGeneralco πάνε μαζί! Εάν στον χώρο σας αντιμετωπίζετε προβλήματα με κατσαρίδες, εστίες μυρμηγκιών, ψύλλους, κοριούς, σκορπιούς ή άλλα έντομα σπιτιού, αποθηκών ή κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα BioGeneralco! Οι πλέον εκτεταμένες και αποτελεσματικές εφαρμογές απεντόμωσης της συγκεκριμένης εταιρείας, περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης υγιεινής και για βιομηχανίες τροφίμων και ποτών καθώς και χώρους μεταφοράς και αποθήκευσης προϊόντων, σε πολύ καλές τιμές! Γνωρίζοντας τον βιολογικό κύκλο του εντόμου αλλά και τις “συνήθειες” του, εκτελούνται οι απαιτούμενες ενέργειες κι έτσι το περιβάλλον σας είναι και πάλι υγιεινό, καθαρό και ακίνδυνο!

 

Μυοκτονία στο λεπτό!

Όταν στον χώρο σας έχετε παρατηρήσει ότι δεν μένετε, πλέον… μόνοι, αλλά παρέα με τρωκτικά, η μυοκτονία είναι η μόνη λύση. Τα ποντίκια, εκτός του ότι είναι φορείς ασθενειών επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία, μπορούν να προκαλέσουν καταστροφές σε αντικείμενα ή καλώδια. Για τον λόγο αυτό, η καταπολέμηση ποντικιών από την BioGeneralco είναι επιβεβλημένη! Επισκεφθείτε το site της εταιρείας, ενημερωθείτε για τις τιμές και εμπιστευθείτε την BioGeneralco με… κλειστά μάτια!  

 

Απολύμανση τώρα!

Μία απολύμανση του χώρου και των αντικειμένων σας για την εξουδετέρωση ιών, βακτηριδίων, μυκήτων και παθογόνων μικροοργανισμών επιβάλλεται, ειδικά αν έχει προηγηθεί επιδρομή τρωκτικών. Το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της BioGeneralco αναλαμβάνει και διεξάγει επιτυχώς και σε προσιτές τιμές την απολύμανση του σπιτιού ή της πολυκατοικίας στην οποία διαμένετε. Χρησιμοποιώντας ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα χωρίς οσμή και διαβρωτικό διαλυτό και εφαρμόζοντας μέθοδο ψυχρής εκνέφωσης, αφήνει τον χώρο σας καθαρό και πανέτοιμο για χρήση έπειτα από 30 λεπτά! Επισκεφθείτε τώρα το biogeneralco.gr ή τα γραφεία της εταιρείας στην Κομοτηνή, ορίστε το ραντεβού σας και μυρίστε… παντού καθαριότητα!