Ο πρώην πλέι-μέικερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας Κώστας Παταβούκας ενισχύει την ομάδα του Σταύρου Θεοδωράκη, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ.

Ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης είχε σήμερα, συνάντηση με τον τρικαλινό πρώην μπασκετμπολίστα κατά την οποίαν και οριστικοποιήθηκε η προσχώρηση του δεύτερου στο Ποτάμι.

Εκτός από τις επιτυχίες και τις διακρίσεις του με τον εκάστοτε σύλλογό του αλλά και με την εθνική ομάδα, ο Κώστας Παταβούκας είχε, σχεδόν ανέκαθεν, επιδείξει έντονο και ενεργό ενδιαφέρον για τα κοινά. Εκτός από την υποψηφιότητά του για μια έδρα στη Βουλή των Ελλήνων με το ΠΑΣΟΚ το 2009 και το 2012 (στο ψηφοδέλτιο των Τρικάλων), ο Παταβούκας έχει διατελέσει γενικός γραμματέα άθλησης και διατροφής στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Στη διάρκεια της θητείας του ως δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων, πρόσφερε τις ειδικές γνώσεις και τις υπηρεσίες του ως αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης -και μάλιστα με πρόεδρο τον, επίσης εκ της καλαθοσφαιρίσεως προερχόμενο- Βασίλη Κικίλια.