Διεξήχθη, προχθές, η 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon) στον φιλόξενο χώρο του καφέ Mercato, στην Καρδίτσα.  Για μία ακόμη φορά ο γιατρός από τα Τρίκαλα Χρήστος Γρούτσος (αριστερά στη φωτογραφία) έδειξε ότι δεν είναι τυχαία ένας από τους κορυφαίους παίκτες τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκόσμια. Αυτήν την φορά πήρε την πρώτη θέση μετά από αγώνα μπαράζ με τον νέο αλλά αξιόμαχο Γιώργο Βασιλειάδη. Και οι δύο τελείωσαν την κανονική διάρκεια της αγωνιστικής με τέσσερις νίκες. Ακολούθησαν οι Σκριμπώνη, Παππάς, Τσιαμαντάς και Νταλανίκας με τρεις νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για μία ακόμη φορά υπήρξε μεγάλη συμμετοχή παικτών, τόσο από την Καρδίτσα όσο και από τα Τρίκαλα και οι αγώνες διεξήχθησαν σε ευχάριστο κλίμα υγιούς συναγωνισμού.

Οι επόμενες αγωνιστικές δραστηριότητες του Ομίλου έχουν ήδη καθοριστεί για τις 5/2 και 17/2 με την 7η και 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος αντίστοιχα και στις 15/2 με τον 2ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με νεώτερη δημοσίευση.