Μην περιμένετε να σας πάρουν τηλέφωνο από το δημαρχείο Τρικάλων. Εξερχόμενες κλήσεις δεν πραγματοποιούνται. Ο ΟΤΕ τις έκοψε για χρέη του Δήμου προς τον οργανισμό τα οποία φτάνουν τις 300.000 ευρώ! Το ποσό είναι δυσθεώρητο και μάλλον δεν πρόκειται να πληρωθεί ποτέ, καθώς τέτοια διαθέσιμα δεν κυκλοφορούν πια στους Δήμους.

Μία διέξοδος, για όποιον υπάλληλο θέλει να καλέσει δημότη, θα ήταν η …αναπάντητη από το κινητό του, ενώ ο δήμαρχος θα πρέπει ήδη να αρχίσει να αναζητεί δωρεάν λύσεις μέσω του διαδικτύου ή να κονεξάρει δημότες και υπαλλήλους μέσω viber.

Πάντως υπάρχουν και οι ρομαντικοί που συμπεραίνουν ότι «και το πενήντα που στα Τρίκαλα τηλέφωνο είχε μόνον ο Θεοδοσόπουλος, οι άλλοι έπαθαν τίποτα»; 

Αφήστε που υπάρχει και η παραγωγική πλευρά. Όσα λεπτά φλυαρίας χάνονταν στα τηλέφωνα του Δήμου, οι υπάλληλοι θα τα μετατρέπουν τώρα σε υψηλή παραγωγικότητα.

Τέλος θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι το φέσι του Δήμου στον ΟΤΕ έχει και την αντιστασιακή του πλευρά: Η επιχείρηση ανήκει σε Γερμανούς και λεφτά στους Μερκελιστές δεν δίνουμε, όπως θα έλεγε και ο Χάρης Μαντέλος…

Κ.Τ.