Η Ακαδημία χορού έχοντας  σα  γνώμονα  τα οφέλη του χορού στη νηπιακή, παιδική & εφηβική ηλικία διατηρεί τα υπάρχοντα  τμήματα  ενώ δημιουργεί  νέα που έρχονται να δώσουν μεγαλύτερη ποικιλία στις έντονες χορευτικές ανάγκες των παιδιών από την ηλικία των τριών (3) χρόνων και άνω .   Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει αποφασιστικά και το διδακτικό μας προσωπικό που αποτελείται από επαγγελματίες με εξειδικευμένες σπουδές και μεγάλη παιδαγωγική εμπειρία! Δεν πρέπει  να ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι η   γνωριμία του παιδιού με τη μουσική, το ρυθμό & την κίνηση διευρύνοντας  τη φαντασία & τη δημιουργική του έκφραση. Ο χορός συμβάλει  στην κοινωνικοποίηση, τα παιδιά κάνουν φίλους, παίζουν, διασκεδάζουν & μαθαίνουν να εργάζονται ομαδικά. Επίσης ασκείται όλο το σώμα, το παιδί μαθαίνει να στέκεται & να περπατάει σωστά αποκτώντας με τον καιρό αρμονία στην κίνηση & ευλυγισία. Χορεύοντας ενεργοποιούνται όλες οι μυϊκές ομάδες του σώματος, δυναμώνει ο κορμός, τα πόδια, η πλάτη & τα χέρια, μακραίνει ο λαιμός & διατείνονται οι μύες κτλ
Είδη που που διδάσκονται :
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ  (3 – 6 χρόνων)
Είναι ένα νέο είδος χορού που έχει ως σκοπό την ανάπτυξη και έκφραση των δημιουργικών ικανοτήτων των παιδιών προσχολικής ηλικίας.
(ΝΕΟ) ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΚΗ (05-10 χρονών)
Το τμήμα της χορευτικής ρυθμικής γυμναστικής είναι μη αγωνιστικό με έντονα στοιχεία χορού για κορίτσια  που θέλουν να γνωρίσουν τη ρυθμική γυμναστική και να διασκεδάσουν με αυτή! Τα παιδιά μέσα από τα μαθήματα θα αναπτύξουν την ευλυγισία τη φαντασία αλλά και την συνεργασία!
LATIN-ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ  ΧΟΡΟΙ :     (7 – 18 χρόνων)
Οι μαθητές μαθαίνουν να χορεύουν διάφορα είδη Λατινοαμερικάνικων – ευρωπαϊκών  χορών, ενώ παράλληλα διδάσκονται την τεχνική, την κουλτούρα και τον ρυθμό του κάθε είδους ξεχωριστά.
 HIP-HOP, BREAK DANCE  (7 – 18 χρόνων)
Το Hip-Hop είναι ένα είδος χορευτικής έκφρασης, ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιδιά. Συνδυάζει έντονες κινήσεις και εντυπωσιακές φιγούρες με μοντέρνα μουσικά  είδη. Το break dance ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας το 60΄ με αρχές του 70΄ στα γκέτο των έγχρωμων της Αμερικής και έκανε τους νέους να εκτονώνονται στη μουσική δίνοντας εικόνα με χορό , πόζες , φιγούρες και αστεία .
ZUMBA (7 – 18 χρόνων)
 Ένα μείγμα χορευτικών κινήσεων από latin χορούς και όχι μονο, το οποίο αντικαθιστά την κλασική αεροβική με ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα .
ORIENTAL (7 – 18 χρόνων)
 Ο χορός oriental ή χορός της κοιλιάς, όπως είναι γνωστός στο δυτικό κόσμο, είναι ο κατεξοχήν χορός της ανατολής. Η ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων.                
  (ΝΕΟ) ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ - CHEERLEADING (10-18 χρονών).
Το cheerleading (ομαδικός αθλητικός χορός μαζορετών) αποτελεί ένα καινούργιο άθλημα αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αθλημάτων και την Ολυμπιακή Επιτροπή. Μπορούν να  συμμετάσχουν κορίτσια  με εμπειρία σε σχετικά χορευτικά γνωστικά πεδία, όπως: hip-hop / jazz / aerial dance / μπαλέτο / σύγχρονο / ενόργανη / ρυθμική / ακροβατική γυμναστική / latin κτλ.  καθώς και κορίτσια με καμία προηγούμενη χορευτική εμπειρία. Το cheerleading λοιπόν είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος χορευτικής άσκησης με τον οποίο μπορούν να ασχοληθούν όλα τα κορίτσια.
(ΝΕΟ) ACRODANCE (10-18 χρονών)
Το AcrOdance είναι  ένα στυλ χορού, που συνδυάζει διάφορα είδη  γυμναστικής και χορού με ακροβατικά στοιχεία. Σημαντικό χαρακτηριστικό του AcrOdance είναι η ιδιαίτερη μεθοδολογία που χρησιμοποιείται έτσι ώστε τα ακροβατικά να συνδυαστούν αρμονικά με το χορό και να οδηγηθούμε σε χορογραφικές συνθέσεις-χορογραφίες.
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (12-18 χρονών)
Στο Σύγχρονο χορό  δίνετε  η δυνατότητα για ασφαλή μετακίνηση από και προς το πάτωμα, για δυναμική χρήση των επιπέδων και του χώρου σε διάφορες ταχύτητες. Απότερος σκοπός της είναι να προετοιμάσει το σώμα να δεχθεί κάθε είδους εικόνες και δημιουργικές ιδέες και να απελευθερώσει την φαντασία.
DANCEHALL (12-18 χρονών)
Το Dancehall είναι ένας χορός του δρόμου (street style)  που εμφανίστηκε περί τα τέλη του 1970 και μέσα του 1980 στους δρόμους του Κίνγκστον της Τζαμάικα. Δεν είναι απλά ένας τζαμαϊκανός χορός, είναι η κουλτούρα και ο τρόπος ζωής  τους.
Εγγραφές - πληροφορίες    πραγματοποιούνται    Δευτέρα με Παρασκευή   17:00 – 21:00 , Σάββατο 11:00 – 18:00. Τηλ  2431038082 – 6983976897