Σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα της «Βιβλιοθήκης Παναγιώτη και Μαρίας Χατζηγάκη – Φ.Ι.ΛΟ.Σ.», ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων απένειμε το Αριστείο Φιλολογίας «Χρίστος Θεοδωρίδης» στην απόφοιτη του 4ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» δ. Χάιδω Μπαλαμπάνη του Σωτηρίου και της Σταυρούλας, η οποία εισήχθη με την υψηλότερη, μεταξύ των Τρικαλινών, βαθμολογία (18, 4) στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις κανένας άλλος υποψήφιος  από όλους τους αποφοίτους Λυκείων του Ν. Τρικάλων δεν εισήχθη σε κάποιο Τμήμα Φιλολογίας ή Ιστορίας με βαθμό πάνω από 18.
Στην βραβευθείσα δόθηκε επίσης και χρηματικό βραβείο 500 ευρώ, χορηγία της κ. Νίκης Παπατριανταφύλλου - Θεοδωρίδη, ομότιμης καθηγήτριας του Αριστ. Παν/μίου Θεσσαλονίκης εις μνήμην του συζύγου της Χρίστου Θεοδωρίδη, κλασικού φιλολόγου – καθηγητή του Α.Π.Θ. με μεγάλη διεθνή αναγνώριση. Της δόθηκαν ακόμη και όλοι οι διαθέσιμοι (πάνω από 20) πολυσέλιδοι τόμοι του επιστημονικού περιοδικού «Τρικαλινά», καθώς και άλλες εκδόσεις του Φ.Ι.ΛΟ.Σ. 
Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους μελομακάρονα που  ήσαν ευγενική προσφορά των καταστημάτων Μπουλογιώργου.