Ζεστή υποδοχή επεφύλαξαν οι οπαδοί και οι φίλοι του κόμματος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που επισκέφθηκε σήμερα τα Τρίκαλα. Σε μια μαζική συγκέντρωση, μπροστά στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον ελληνικό λαό, λίγες ημέρες, πριν την κάλπη να ψηφίσει με την καρδιά και την ψυχή του και να δώσει την αυτοδυναμία στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να δώσει διέξοδο στην κρίση.

Όπως είπε «να έχουμε τα χέρια μας λυμένα στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους εταίρους πάνω στην στρατηγική που έχουμε εξαγγείλει εδώ και χρόνια και που δικαιώνεται σήμερα στην Ευρώπη ως η μόνη ρεαλιστική. Σας ζητούμε να δώσετε ολόκληρη την ευκαιρία με το χέρι στην καρδιά. Την άλλη Κυριακή σας καλούμε να δώσετε δύναμη στην Ελλάδα και να δώσετε μία ευκαιρία στην ελπίδα».

Άσκησε δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία και στον Αντώνη Σαμαρά και στη θέση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει για να αφανίσει τη μεσαία τάξη. Όπως ανέφερε, «ακόμα και εάν πρόθεση μας ήταν να αφανίσουμε την μεσαία τάξη, τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, διότι δεν έχει αφήσει τίποτα ο ίδιος, από την μεσαία τάξη 2,5 χρόνια τώρα. Την λεηλάτησε στη φορολογία, στις περικοπές των μισθών, στις περικοπές στα δικαιώματα».

Διαβεβαίωσε επίσης τον κόσμο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δικαιώσει τους αγώνες και θα δώσει σκληρά την μάχη για την Ελλάδα και δεσμεύτηκε ότι θα δώσουν τα στελέχη του όλες τις δυνάμεις τους για να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των πολλών και όχι των λίγων.

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με κτηνοτρόφους της περιοχής μας στο εκλογικό κέντρο, επισημαίνοντας ότι η περιοχή μας που βασίζεται στον πρωτογενή τομέα έχει πολλές δυνατότητες, προσθέτοντας επίσης ότι στα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ είναι και η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλία όπου θα μιλήσει σε λίγη ώρα στην Καρδίτσα και το απόγευμα στο Βόλο, στο μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.