Η «Τοπική Ανάπτυξη της απασχόλησης και με τις ΜμΕ στο επίκεντρο. Ο ρόλος της ΟΕΒΕ νομού Τρικάλων» είναι ο τίτλος της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της Ομοσπονδίας ΕΒΕ (Απόλλωνος 10).
Σύμφωνα με το πρόγραμμα χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι: Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ, Γιάννης Παπαργύργης, εκτελεστικός αντιπρόεδρος ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Βασίλης Γιαγιάκος, πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βαγγέλης Αγγελάκης, πρόεδρος ΟΕΒΕ νομού Τρικάλων και Θανάσης Δεληγιάννης, υπεύθυνος παραρτήματος ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίας.
Θα μιλήσουν οι: Γιάννης Παπαργύρης «Δράσεις και πρωτοβουλίες της ΓΣΕΒΕΕ για την ενίσχυση του θεσμικού της ρόλου και των Ομοσπονδιών μελών της», Ευθύμιος Τρίγκας, επιστημονικός συνεργάτης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, «Προοπτικές ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας», Παρασκευή Καγκελάρη, προϊσταμένη παραρτήματος ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, «Στόχοι και παρεμβάσεις του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τις μικρές επιχειρήσεις» και Βαγγέλης Αγγελάκης, «Ο ρόλος της ΟΕΒΕ Ν. Τρικάλων και η συμβολή της στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας»