Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, τα Τρίκαλα, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, τοπικά στελέχη, φίλους και υποστηρικτές.
Στη συνέχεια, παρευρέθηκε σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων, όπου έδωσαν το «παρών» ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Κώστας Σκρέκας και οι πρώην βουλευτές κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, κ. Μιχάλης Ταμήλος και κ. Νίκος Λέγκας.  
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη ΝΟΔΕ Τρικάλων, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Αυτή την κυβέρνηση θα την πολεμήσουμε. Πρέπει να την πολεμήσουμε σκληρά και πρέπει να την νικήσουμε. Και έχω σκοπό, εάν με εκλέξουν Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να κάνω ισχυρή πολιτική και ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά. Και θέλω να το ξεκαθαρίσω. Εγώ δεν θέλω να εκλεγώ αρχηγός για να ακολουθήσω πολιτική συναίνεσης με τον κ. Τσίπρα. Θέλω να εκλεγώ αρχηγός για να ακολουθήσω πολιτική σύγκρουσης με τον κ. Τσίπρα. Και όσοι με ψηφίζετε, να το ξέρετε. Με ψηφίζετε για να αντιμετωπίσουμε την αριστερά στα ίσα. Χωρίς φόβο και χωρίς δειλία».