Παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου νέο Διοικητήριο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας. Την τελετή του νέου υπερσύγχρονου Διοικητηρίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Κονδύλη, τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης πρώην Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος. Oπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Αν. Λάππας «σήμερα η Τράπεζά μας έχει 10 καταστήματα, 12 χιλιάδες συνεταίρους, 33 χιλιάδες ενεργούς πελάτες, πάνω από 150 εκατομμύρια καταθέσεις και ένα χαρτοφυλάκιο χορηγήσεων που ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια ευρώ. Απασχολεί 84 υπαλλήλους και μόνιμους συνεργάτες». Πρόσθεσε επίσης ότι «η  Τράπεζά μας ανταπεξήλθε με επιτυχία στις προκλήσεις που έθεσε το περιβάλλον της οικονομικής κρίσης και των απαιτήσεων του θεσμικού πλαισίου. Ακόμη και μετά τα stress test και την εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς που θέτουν αυστηρούς κανόνες στη λογιστική αποτύπωση των μεγεθών, οδηγώντας σε μεγάλες προβλέψεις απομειώσεων, η Τράπεζα μας κατόρθωσε να έχει το δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας πάνω από το  όριο του 8%, χωρίς να έχει άμεση ανάγκη κεφαλαιακής ενίσχυσης για να τον διατηρήσει εντός των εποπτικών ορίων».
Η  εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση των μελών  του ιστορικού πρώτου Δ.Σ. της Τράπεζας. Ειδικότερα βραβεύτηκαν οι  Λευτέρης και Χρήστος Κρητικός (εγγονοί του αείμνηστου πρώτου προέδρου, Ελευθέριου Σίμου),  Περικλής Βασιλός, Ιωάννης Μάνης,  Γεώργιος Κάβουρας, Ηρακλής Μπλουγούρας,  Άγγελος Αγγελής, Βασίλης Δρεπανόπουλος και Χρήστος Λούτσος.
Επίσης, βραβεύτηκαν οι εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων των Τρικάλων που βρίσκονται στο πλευρό της Συνεταιριστικής Τράπεζας και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Μπλουγούρας και της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Βαγγέλης Αγγελάκης.