Σειρά συναντήσεων με τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων είχε η δημοτική αρχή της Πύλης, στο πλαίσιο της εκπόνησης του νέου πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου (2014-2019).

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δήμου Πύλης, συμμετείχαν επίσης αρμόδιοι αντιδήμαρχοι αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι έχουν αναλάβει τον συντονισμό και τη σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Στις συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν εκτενείς συζητήσεις, υπεβλήθησαν προτάσεις και κατεγράφησαν τα προβλήματα και οι ανάγκες των περιαστικών περιοχών.

“Στόχος των συναντήσεων ήταν να εκφραστούν και να καταγραφούν τα πραγματικά προβλήματα και οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε το στρατηγικό όραμα του Δήμου μας για την επόμενη πενταετία”, τονίζει σε δήλωση του ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας, προσθέτοντας ότι η εκπόνηση του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος βασίζεται στον θεσμικό διάλογο, τη δημοκρατική συμμετοχή, τη συνεννόηση και τη συνεργασία με το σύνολο των φορέων του τόπου μας.