Την τεχνογνωσία της και στο δήμο Βόλου προσφέρει η e-trikala A.E.. Μέχρι το τέλος του μήνα οι κάτοικοι του κέντρου του Βόλου και του κέντρου της Ν. Ιωνίας θα έχουν δωρεάν Wi-Fi στο πλαίσιο της σύμβασης που υπέγραψε ο δήμος Βόλου με την τοπική Αναπτυξιακή Εταιρεία των Τρικάλων.
Οι εργασίες τοποθέτησης των σταθμών αναμετάδοσης του διαδικτυακού σήματος ξεκίνησαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος του μήνα, ενώ έως το τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι θα παραδοθούν και τα άλλα δύο έργα που ανέλαβε να υλοποιήσει η Αναπτυξιακή του Δήμου Τρικάλων, την ηλεκτρονική διαχείριση των παραπόνων των πολιτών και το πρόγραμμα τηλεϊατρικής για την εξυπηρέτηση κατ’ οίκον ασθενών.
Οι τρεις αυτές δράσεις  περιλαμβάνονται στην προγραμματική σύμβαση του Δήμου Βόλου με την Αναπτυξιακή Εταιρία Τρικάλων, ύψους 60.000 ευρώ που είχε εγκριθεί κατά πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η e-Trikala Α.Ε. θα αναλάβει την προμήθεια του εξοπλισμού για την υλοποίηση δικτύου ασύρματης πρόσβασης, τη σχεδίαση, παραμετροποίηση, εγκατάσταση και λειτουργία δικτύου ασύρματης πρόσβασης, την ανάπτυξη και λειτουργία λογισμικού διαχείρισης υπηρεσιών του Δήμου Βόλου από απόσταση και την τεχνική υποστήριξη προς τον Δήμο Βόλου.
Δράσεις που γνωρίζει πολύ καλά…

Τ.Π.