Η Χαρούλα Λαμπράκη είναι μια από τις τελευταίες ερμηνεύτριες, εν ζωή, της λεγόμενης θρυλικής εποχής του λαϊκού τραγουδιού. Άμεσα συνδεδεμένη όταν τραγουδούσε στο πλευρό του μεγάλου Βασίλη Τσιτσάνη έχει να θυμάται τα καλύτερα για τον ίδιο.
Μιλώντας στην “Espresso”για τις σχέσεις της με τον Βασίλη Τσιτσάνη αναφέρει «με λάτρευε και τον λάτρευα, μέχρι το τέλος της ζωής του. Εχω ζήσει μαζί του ατελείωτες χαρές κι επιτυχίες. Πήγαινα στο σπίτι του, στην Αχαρνών, και μετά στο άλλο, στη Γλυφάδα, όπου είχε ένα στουντιάκι, και κάναμε πρόβες. Οταν ήταν εκεί, δεν ήθελε να τον ενοχλεί κανείς. Είχα καλές σχέσεις με τη γυναίκα του, την κυρα-Ζωή, αλλά και με τα παιδιά του, τη Βικτωρία και τον Κωστάκη, που ήμασταν κοντά στην ηλικία. Τα αγαπούσα πολύ και με αγαπούσαν κι εκείνα. Τον Τσιτσάνη τον θεωρώ δεύτερο πατέρα μου. Κυριολεκτικά μου φέρθηκε σαν πατέρας. Και στο πάλκο και στη ζωή μου».
Μια από τις επιθυμίες του ήταν να πάνε μαζί στην Αμερική για να τραγουδήσουν, αλλά δεν πρόλαβε γιατί αρρώστησε. «Αν πήγαινε ο Τσιτσάνης μια φορά στην Αμερική, θα γινόταν παγκόσμιος χαλασμός!» αναφέρει.
Δεν έχει άδικο…

Τ.Π.