Με τους αγαπημένους ρυθμούς του rock ‘n’ roll ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Τέχνης και Μουσικής του Δήμου Τρικκαίων, με την ονομασία «ΤρικαλArt». Επειδή η μουσική δεν είναι μία, και επειδή στα Τρίκαλα τα είδη της μουσικής συμπλέκονται και διαχέονται  παντού, το rock ‘n’ roll είναι η αρχή! Ετσι, το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουνίου, το «ΤρικαλArt». Υποδέχεται τον GEORGE GAKIS και τους Τroublemakers.

Ο Γ. Γάκης με αναρίθμητες εμφανίσεις τα τελευταία 25 χρόνια και αξιοζήλευτες συνεργασίες, γέρνει στις ρίζες του και αποτίνει φόρο τιμής στους καλλιτέχνες που τον ενέπνευσαν και τον οδήγησαν να ασχοληθεί με το ροκ. 

Έτσι, μετά από τα πολύ επιτυχημένα αφιερώματα στους: Εlvis Presley, Beatles, Doors και Whitesnake, παρουσιάζει στα Τρίκαλα ένα αφιέρωμα-πάρτι στους πρωτεργάτες του rock 'n' roll (και όχι μόνο). Θα ακουστούν κλασσικά κομμάτια των: Elvis Presley, Eddie Cochran, Jerry Lee Lewis και πολλών άλλων, σε ξέφρενους rock 'n' roll ρυθμούς, με τη συνοδεία χορευτικών από γνωστές σχολές χορούς της πόλης.

Κι όλα αυτά, στο υπέροχο πάρκο παλιών φυλακών, στο Τζαμί!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ