Οι μαγικές νότες του Βασίλη Τσιτσάνη ξεπήδησαν από τα πραγματικά «δυο στενά» των Τρικάλων: τον χώρο των παλιών φυλακών, που προετοιμάζονται για να υποδεχθούν το ολοκληρωμένο «Μουσείο Τσιτσάνη». Και ήταν η πρώτη φορά το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαΐου, που ο χώρος άνοιξε για μια εκδήλωση. Στο πλαίσιο της εκπομπής του Θόδωρου Ευθυμίου στο «FM 100 - Ράδιο Ζυγός», μουσικοί και ερμηνευτές της ορχήστρας «Βασίλης Τσιτσάνης» χάρισαν στους τρικαλινούς ένα εξαίρετο αφιέρωμα στον σπουδαίο τρικαλινό δημιουργό.
Με αφορμή το «Έτος Τσιτσάνη 2015» - καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του – στα μικρόφωνα της εκπομπής μίλησαν η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Έφη Λεβέντη, ο καλλιτεχνικός του διευθυντής κ. Στέλιος Καραγιώργος, ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Παπανικολάου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Τάσσιος. Οι αφηγήσεις και οι αναμνήσεις συμπλέκονταν με ορισμένα από τα πιο αγαπητά τραγούδια του συνθέτη – στιχουργού, που έγιναν ένα με τους Έλληνες σε ένα διάστημα 80 ετών περίπου.
Στη βραδιά τραγούδησαν οι: Μπάμπης Αντωνίου, Μαρία Πουλιανίτη, Κώστας Οκκας,  Χριστίνα Μπελμέζου, Αποστόλης Γούναρης.
Επαιξαν οι μουσικοί:

Βασίλης Μητσιάκης – Μπουζούκι

Ευθύμης Γρηγορίου – Μπουζούκι

Δημήτρης Τυχάλας – Κιθάρα

Σάκης Κοντονικόλας – Πιάνο & Ενορχήστρωση

Γιώργος Αγγελάκης – Ακορντεόν

Γιώργος Αγγέλης  - Βιολί

Κώστας Λάμπας – Μπάσο

 Σημειώνεται ότι οι εργασίες για την κατασκευή του χώρου και τη διαμόρφωσή του συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς, προκειμένου σε λίγους μήνες να είναι έτοιμος να υποδεχθεί και τμήμα των εκδηλώσεων για τα 100χρονα από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη.