Έφυγε από τη ζωή ένας από τους παλαιότερους και πιο πιστούς φιλάθλους του Ολυμπιακού ο Χρήστος Φίλος που μεγάλωσε στον Κλεινό Καλαμπάκας. Τυφλός (για χάρη της πατρίδας) ήταν α’ αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού (ΠΕΦΟ) από την ίδρυσή της έως σήμερα. Η κηδεία του έγινε χθες το απόγευμα στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Αξίζει να τονιστεί ότι στο χωριό του φιλοξενείται η μοναδική στον πλανήτη εκκλησία (φωτογραφία κάτω) του Ολυμπιακού (Αγία Τριάδα) οικοδομημένη για χάρη του από τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ Κώστα Μπαρμπή.

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Φιλάθλων Ολυμπιακού αναφέρει: «Έφυγε για πάντα από τούτο τον πρόσκαιρο κόσμο των πικριών και των απογοητεύσεων ο ωραιότερος φίλαθλος στον κόσμο (φυσικά «πιστός» του Ολυμπιακού από το λίκνο του): Ο ανάπηρος τυφλός, για χάρη της Πατρίδας του, Χρήστος Φίλος, Α Αντιπρόεδρος της ΠΕΦΟ και τακτικό μέλος του Θρύλου, με το χωριό του (Κλεινός Καλαμπάκα) να φιλοξενεί τη μοναδική στον πλανήτη ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Αγία Τριάδα) οικοδομημένη για χάρη του από τον Πρόεδρο της ΠΕΦΟ.
Πολυαγαπημένε μας Χρήστο, καλό ταξίδι στο πλευρό του Θεού μας. Ελαφρό, ελαφρότατο ας είναι το χώμα της πειραϊκής γης που θα σε αγκαλιάσει.»