Πριν από λίγες  ημέρες μεταφέρθηκαν Υπηρεσίες του Δήμου Καλαμπάκας στο νέο κτήριο που νοικιάστηκε και διαμορφώθηκε όπισθεν του Δημαρχείου Καλαμπάκας. Κάποιες πάλι Υπηρεσίες μετακόμισαν από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο , για καλύτερη πρόσβαση των Δημοτών ( κατά την Δημοτική Αρχή) .

Το γραφείο του Δημάρχου ανακατασκευάστηκε και διαμορφώθηκε διαφορετικά, αφού με τον χρόνο όλα χρειάζονται αλλαγές και ανανέωση.

Έμεινε πλέον ο πρώτος όροφος του Δημαρχείο κενός και σ’ αυτόν πλέον άρχισαν οι τροποποιήσεις. Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει αλλά από όσα ακούγονται ο πρώτος όροφος θα διαμορφωθεί σε ¨πολιτικό χώρο¨ και δη θα στεγάσει γραφεία Αντιδημάρχων , Γενικού Γραμματέα , Γραφείο Αντιπολίτευσης , Γραφείο Προέδρου  κ.λ.π.

Ο κος Σινάνης θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν να αποδώσει ένας Αιρετός αν δεν διαθέτει ένα χώρο όπου θα δέχεται τους πολίτες και θα αφουγκράζεται τα προβλήματά τους.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που είναι αντίθετοι σε τέτοιες "Πολιτέλειες" ( κατ’ αυτούς ) και ότι ο Δήμος λειτουργούσε κανονικά και όπως ήταν πριν.


dimarxeio anakastkevi  (7)dimarxeio anakastkevi  (6)dimarxeio anakastkevi  (5)dimarxeio anakastkevi  (4)dimarxeio anakastkevi  (3)dimarxeio anakastkevi  (2)dimarxeio anakastkevi  (1)

stagonnews.gr