Η παιδική θεατρική παράσταση «Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας» θα παρουσιαστεί στα Τρίκαλα τη Δευτέρα 31  Αυγούστου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Φρούριο (20:30).Η παράσταση του Θεάτρου του Βορρά  παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία για τρία χρόνια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ βραβεύτηκε με το Βραβείο Κοινού All4Fun Καλύτερης Παιδικής Παράστασης 2013-2014.

Μια σύγχρονη ντετέκτιβ, η μικρούλα Ευγενία, που μισούσε τα βιβλία, αποκοιμιέται προσπαθώντας να διαβάσει και βλέπει στον ύπνο της τον χειρότερό της εφιάλτη. Βρίσκεται κλειδωμένη στην Παλιά Βιβλιοθήκη και ο μόνος τρόπος για να βγει είναι να βρει το μαγικό Βιβλίο της Σοφίας! Τι γίνεται όταν ξάφνου ζωντανεύουν μέσα από τα βιβλία ο Ηρακλής και ο Άτλας, η Νυσταγμένη Ωραία Κοιμωμένη, ο Μπετόβεν, ο Δον Κιχώτης, ο Πήτερ Παν και πολλοί άλλοι ήρωες; Τι θα συμβεί όταν κάποιες περίεργες συναντήσεις θα θέσουν σε κίνδυνο την αποστολή της;

Στο ρόλο της μικρής Ευγενίας, η αγαπημένη μας Λάουρα

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ τιμή προπώλησης, 10 ευρώ γενικής είσοδος, περιορισμένος αριθμός εκπτωτικών εισιτηρίων μέσω ίντερνετ.

Προπώληση εισιτηρίων :  Βιβλιοπωλείο Κυρήθρες Γλάδστωνος 13, Τρίκαλα, 2431038660