Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα συνάντηση παικτών αγωνιστικού τάβλι, με πρωτοβουλία μελών του Ομίλου Καρδίτσας της πόλης μας.

Ήταν μία εκδήλωση στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για την προώθηση και ανάδειξη του Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon) στην περιοχή μας.

Στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης έλαβαν μέρος πολλοί νέοι παίκτες από τα Τρίκαλα. Μετά από μία σειρά από ενδιαφέροντες αγώνες, νικητής αναδείχθηκε ο Καρδιτσιώτης Ν. Βαγενάς ο οποίος στον τελικό επικράτησε του Αθ. Πλαβού από τα Τρίκαλα.

Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις του Ομίλου συνεχίζονται με την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/2 στο καφενείο Ελευθερίου, Καραϊσκάκη 13 - Καρδίτσα και ώρα 17.45΄.

Επίσης ενημερώνονται τα μέλη ότι ιδρύθηκε από τον Όμιλό τμήμα Μπριτζ και όσοι ενδιαφέρονται για το άθλημα μπορούν να παραβρεθούν σήμερα Τρίτη 3/2 και ώρα 17.45΄ στον ημιόροφο του ξενοδοχείου Κιέριον , όπου ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ κος Γεώργιος Δημητρακόπουλος θα ενημερώσει σχετικά με τα μαθήματα τα οποία θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα.