Τα Τρίκαλα συνεχίζουν να ενισχύονται ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, καθώς ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του 24χρονου Βρετανού πάουερ-φόργουορντ, Οβί Σόκο, ο οποίος έχει παρελθόν σε NCAA και Γαλλία.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέροντα τα εξής: «H KAE Τρίκαλα BC Aries  ανακοινώνει την απόκτηση του Βρετανού Power Forward Ovie Soko. Ο Ovie Soko είναι 24 ετών και έχει ύψος 2.01. Είναι απόφοιτος (2014)  του Duquesne με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στο NCAA  ενώ πέρυσι έπαιξε στην Γαλλική Boulazac στην Pro B της Γαλλίας. Σε 32 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος  είχε 13,8 πόντους μέσο όρο και 5.6 ριμπάουντ ενώ σε 5 παιχνίδια για τα πλέι οφ ανόδου είχε 9,8 πόντους μ.ο και 4,6 ριμπάουντ".

(*)Στο παραπάνω βίντεο το νέο μεταγραφικό απόκτημα σε δράση...

Έναρξη προπονήσεων

Αύριο Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα ξεκινά η προετοιμασία των Τρικάλων BC Aries για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη και των συνεργατών του. Στις πρώτες προπονήσεις θα συμμετέχουν οι Έλληνες παίκτες καθώς και κάποιοι υπό δοκιμή ενώ σταδιακά θα ενσωματωθούν και οι ξένοι παίκτες της ομάδας.