Στα γραφεία του Α.Ο.Τρίκαλα έφτασαν συγχαρητήριες επιστολές από την  Π.Α.Ε SKODA Ξάνθη, την Π.Α.Ε Αγροτικός Αστέρας 1932 καθώς και από τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά.

Ο πρόεδρος της SKODA Ξάνθη Αρης Πιάλογλου τονίζει «παρακαλούμε δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επάξια άνοδο της ομάδας σας στη FOOTBALL LEAGUE. Η συμμετοχή σας θα είναι «ευχής έργον» για ένα ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό team. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά» .

Από την πλευρά του Αγροτικό Αστέρα αναφέρεται ότι «ο Πρόεδρος κ. Ηλίας  Θεοδωρίδης και τα μέλη της Π.Α.Ε ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932 σας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την επάνοδό σας στη Β’ Εθνική Κατηγορία και σας εύχονται εκπλήρωση κάθε αθλητικού σας στόχου».

Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης Αρτας κ. Βασίλης Ψαθάς στην επιστολή του αναφέρει: «Σας συγχαίρω για τη δίκαιη νίκη της ομάδας σας απέναντι στην Α.Ε. Καραισκάκης Άρτας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.