Αφιέρωμα στα Τρίκαλα έκανε ο ΟΤΕ Τ\/ και άπαντες μίλησαν για τον μεγάλο στόχο της ανόδου. Ο Χρήστος Παλιάς υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα, ώστε οι «κυανερυθροι» να προβιβαστούν, ενώ το ίδιο τόνισαν, τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και τα μέλη του τεχνικού τιμ. Το flenews.gr σας παρουσιάζει τις δηλώσεις που έκαναν στο συνδρομητικό οι Χρήστος Γιαλιάς, Κώστας Παναγόπουλος, Γιόζεφ Βάντσικ, Διονύσης Χιώτης, Πάβλι Βανγκέλι, Θανάσης Ρεπετσάς και Παντελής Ριζογιάννης.
Ο Γιαλιάς δήλωσε για την απόφαση του να μετακομίσει στα Τρίκαλα: «Πιο καλός κόσμος, πιο συνεργάσιμος Δήμος, πιο ωραίο γήπεδο. Έχει ένθερμους οπαδούς που αγαπούν την ομάδα. Θέλουν κάτι υγιές. Γι1 αυτό ήρθα εδω, να πραγματοποιήσουμε μαζί το όνειρο και να ανεβούμε στην Α Εθνική. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανεβούμε, αν μπορέσουμε».
Ο τεχνικός, Κώστας Παναγόπουλος είπε: «Για κάθε προπονητή μία νέα ομάδα, μία νέα αρχή είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Έτσι και για μένα. Στόχος μου είναι να δουλέψω και μέσα από αυτή τη διαδικασία να παρουσιάσω ένα σύνολο που θα παίζει όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ήρθαμε για να μείνουμε και όχι μόνο να μείνουμε, αλλά να φύγουμε προς τα πάνω.
Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά. Υπάρχουν πολλές καλές και ιστορικές ομάδες που εκπροσωπούν ολόκληρες πόλεις και νομούς. Είναι νωρίς να ξεχωρίσω κάποια. Περιμένουμε συναρπαστικό πρωτάθλημα και εύχομαι πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές».
Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιόζεφ Βάντσικ τόνισε: «Είναι μια χαρά η πόλη και ο κόσμος πολύ ζεστός, διψάει για μπάλα. Αν ο τερματοφύλακας είναι καλός εμπνέει σιγουριά σε όλη την ομάδα».
Ο γκολκίπερ, Διονύσης Χιώτης ανέφερε: «Ήταν δύσκολη η απόφαση της επιστροφής, γιατί στην Κύπρο τα πράγματα ήταν πολύ καλά. Θέλουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο».
Ο Πάβλι Βανγκέλι δήλωσε: «Ευελπιστούμε όλοι να πάμε τα Τρίκαλα εκεί που ανήκουν. Θα δώσουμε τα δυνατά μας να πετύχουμε. Για όλες τις ομάδες θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά».
Ο Θανάσης Ρεπετσάς είπε: «Τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά. Πρωτάθλημα σε έναν όμιλο, ομάδες με βαριά φανέλα και ειδικό βάρος. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα διεκδικήσει την υψηλότερη θέση».
Ο Παντελής Ριζογιάννης, τέλος, ανέφερε: «Υπάρχουν πολλές καλές και έμπειρες ομάδες με μεγάλη ιστορία. Επειδή έχω αγωνιστεί ξανά στον ΑΟΤ δίνω την υπόσχεση ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο γήπεδο».

flenews.gr