Tην Κρύα Βρύση αντιμετώπισε στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής η Α.Ε.Φ σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Διάβας. Το συγκρότημα του Τάκη Ρούσσα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει στην επανάληψη και να φτάσει στην ισοφάριση 2-2.

Ο Αλέξης Νικούλης, σημείωσε τα δύο τέρματα για την Α.Ε.Φ, ευστοχώντας σε ισάριθμές εκτελέσεις πέναλτι.

Στο 11’ υπήρξε αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, καθώς ο νεοαποκτηθείς Μπαμπατσιάς, χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε , δίνοντας τη θέση του στο Νικολάου.

Στο 22’ η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, με τον Ντούλα να βγάζει τη σέντρα από τα αριστερά, με το Χ. Ζαρακότα να πλασάρει από καλή θέση λίγο έξω.

Στο 40’ ο Χ. Ζαρακότας πλάσαρε από κοντά λίγο έξω.

Στο 43’ η Κρύα Βρύση κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντούλα από το Φορτούνη

Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μητσιάδης κάνοντας το 1-0.

Στο 45’ ήρθε το 2-0 για τους γηπεδούχους, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντούλα και αφού  η μπάλα πέρασε μπροστά από όλους και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Φαρκαδόνα πίεσε εκ των πραγμάτων, με την Κρύα Βρύση να δίνει χώρο και να προσπαθεί να παίξει με αντεπιθέσεις.

Στο 62' ο Μητσιάδης αφού στόπαρε την μπάλα με το στήθος στην συνέχεια αυτή βρήκε το μπράτσο του και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Κρύας Βρύσης. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νικούλης και μείωσε σε 2-1.

Στην συνέχεια ο Μπόμπολας κάνοντας δύο μεγάλες αποκρούσεις δεν επέτρεψε στην Φαρκαδόνα να σημειώσει κι άλλο τέρμα και στο 83' ο Γρηγορίου στην γωνία της μεγάλης περιοχής δέχθηκε ένα μαρκάρισμα και κέρδισε το δεύτερο πέναλτι για την ομάδα του. 

Με τον ίδιο τρόπο το εκτέλεσε και πάλι ο Νικούλης και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Διαιτητές: Κουτσάγιας-Λεωνίδας-Μανασής

Οι συνθέσεις

Κρύα Βρύση: Μπόμπολας, Χ. Ζαρακότας, Οδ. Ζαρακότας, Λιάκος, Μητσιάδης, Σπύρου Καρανίκας, Μπαμπατσιάς, Γιαννούλας, Ντούλας, Κόκοβας

Α.Ε.Φ:Πατσιαλής, Νάκου, Γκαγκαστάθης, Μάλιαρης, Φορτούνης, Αετόπουλος, Γκαντιάς, Διβανές, Ντούβλης, Νικούλης, Γρηγορίου