Ο  Ηλίας Μαγκάκης ανέφερε στο SportsNow.gr: «Η ομάδα τις τελευταίες είκοσι ημέρες παρουσιάζει σημάδια διάλυσης. Εδώ και κάποιες ημέρες παίκτες της ομάδας κάνουν απεργία λόγω οικονομικών οφειλών. Βασικοί ποδοσφαιριστές φεύγουν χωρίς να γνωρίζει κάποιος κάτι. Δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτές τις προϋποθέσεις στην αγαπημένη μου ομάδα, γι΄ αυτό και αποχωρώ. Ελπίζω κάποια στιγμή τα δεδουλευμένα να μου δοθούν. Δεν έχω ενημερωθεί από κανέναν για την απομάκρυνσή μου. Δεν σηκώνουν τηλέφωνα και αναγκάστηκα να τα κάνω γνωστά μέσα από την ιστοσελίδα σας».

Η διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας απαντάει στα λεγόμενα του Ηλία Μαγκάκη στο SportsNow.gr.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Ηλίας Καρίνος, αναφέρει τα εξής: «Τελευταία φορά που ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, προέχουν άλλα ζητήματα για την ομάδα. Ο Μαγκάκης Ηλίας είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το οποίο είχε εξοφληθεί εξ΄ ολοκλήρου, γι΄ αυτό και είναι σε επ΄ αορίστου άδεια και όχι σε απόλυση. Αν υπήρχαν σημάδια διάλυσης και αγαπάει τόσο την ομάδα, γιατί βγαίνει και τα κατονομάζει, λέγοντας και ψέματα; Σήμερα σταμάτησαν την απεργία και κάνουν προπόνηση οι Βερλέκης, Βασιλάκης και Μπαλάφας. Ο λόγος που δεν έκαναν προπονήσεις είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Σήμερα γιατί τα σημάδια διάλυσης παύουν να υπάρχουν και είναι στο γήπεδο 22 άτομα; Το 80% των ποδοσφαιριστών από τα στοιχεία που κρατάει ο ταμίας της ομάδας κ. Πανούτσος, έχουν εξοφληθεί ως το τέλος της σεζόν. Το υπόλοιπο 20% των παικτών έχουν εξοφληθεί μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου».

πηγή sportrikala